Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Πρόσωπα – έκπληξη στη σειρά από τη νέα σεζόν! Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Πρόσωπα - έκπληξη στη σειρά από τη νέα σεζόν! Όσα πρέπει να γνωρίζετεΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Πρόσωπα – έκπληξη στη σειρά από τη νέα σεζόν! Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής κωμικής σειράς της κρατικής τηλεόρασης «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» καταφθάνουν νέα πρόσωπα στο χώρο δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους.

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν η ΕΡΤ1, ύστερα από αρκετά χρόνια, μπήκε δυναμικό στη μυθοπλασία με τους τηλεθεατές να στηρίζουν τα νέα προγράμματά της. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η καθημερινή κωμική σειρά «Χαιρέ­τα μου τον Πλάτανο». Για αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως για ακόμη έναν κύκλο επεισοδίων.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδια 26-27-28-29-30

Όπως είναι φυσικό, στη σειρά υπάρχουν κάποιες αποχωρήσεις, αλλά και νέες αφίξεις, που, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα ανα­στατώσουν… για τα καλά όλους τους κα­τοίκους του χωριού. Στην πρώτη κατη­γορία ανήκουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, καθώς ολοκληρώθηκε ο ρόλος του παπα-Ανδρέα, η Μαίρη Σταυρακέλλη, που υποδυόταν τη Μυρτώ, αλλά και η Νικολέτα Βλαβιανού, την οποία απο­λαμβάναμε στον ρόλο της Βαρβάρας. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, πρόκειται να δούμε ονόματα-έκπληξη.

Όπως τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος επι­στρέφει σε τηλεοπτική σειρά ύστερα από αρκετά χρόνια, τη Βαλέρια Κουρούπη, τον Μάριο Δερβιτσιώτη, τον Σαράντο Γεωγλερή, την Τραϊάνα Ανανία και τη Χριστίνα Μαθιουδάκη. Σύμ­φωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον Πλάτανο καταφθάνει μία οικογένεια Ιτα­λών, η οποία αναμένεται να δημιουργή­σει διάφορα προβλήματα στη ζωή των ηρώων. Παράλληλα, από τα πρώτα κιό­λας επεισόδια θα δούμε τι πραγματικά συνέβη με την απαγωγή της Κατερίνας, αλλά απαντήσεις θα δοθούν και για τη μεγάλη κληρονομιά του Βαγγέλα. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο, ξεκαρδιστι­κό κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, μαζί με το νέο, ανανεωμέ­νο πρόγραμμα της ΕΡΤ 1.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 117 - 118 - 119 - 120 - 121, 2ος κύκλος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *