Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινά συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινά συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη». Αυτό το μήνυμα στέλνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που σόκαρε το πανελλήνιο, ενημερώνοντας ότι ξεκινά podcast εκπομπές με καλεσμένους ανθρώπους των οποίων η ζωή ανατράπηκε.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Facebook, αναρτώντας και μια φωτογραφία των δυο τους έξω από το podcast στούντιο.

Διαβάστε Επίσης  Δώρα Χρυσικού: Δεν ήταν στην Ιθάκη ο Λιγνάδες το '15 - Έχω στοιχεία

«”Zωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ”. Eίναι ένα από τα αποσπάσματα της γιαπωνέζικης σοφίας που αρέσει στην Ιωάννα Παλιοσπύρου» σημειώνει.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του:

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη».

Αυτά δήλωσε η Ιωάννα ανακοινώνοντας την απόφαση της να κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός της Μεγάλης Δευτέρας

Την υποδέχθηκα στο pod.gr λέγοντας ότι η Ιωάννα κατάφερε να μην παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Επέλεξε το μέτρο και όχι το μίσος. Που την βρήκε τόση δύναμη;

Αξίζει λοιπόν να την ακούσουμε γιατί μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *