Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης ξαναγυρίζει στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης ξαναγυρίζει στο ΔιαφάνιΆγριες μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης ξαναγυρίζει στο Διαφάνι

 

Ο Γιώργος Γάλλος κοινοποίησε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, αγκαλιά με τα δύο του τηλεοπτικά παιδιά.

Η Λενιώ και ο Λάμπρος αγκάλιασαν ξανά τον αγαπημένο τους Μιλτιάδη, με τη συγκίνηση να είναι τεράστια. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Γιώργος Γάλλος θα εμφανιστεί και στον τρίτο κύκλο της σειράς, μέσα από κάποια flashbacks ή αναμνήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το φινάλε βάφεται ξανά με αίμα

Είναι από τους χαρακτήρες που δε θα ξεχαστεί, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε, πως ο Μιλτιάδης σκότωσε τον Αχιλλέα Μεγαρίτη, για τον οποίο ζητάει εκδίκηση ο αδελφός του. Παρόλο που ο Ακύλας γνωρίζει την αλήθεια, δε μπορεί να εκδικηθεί τον Μιλτιάδη. Αντίθετα, βάζει ως στόχο να εξοντώσει την οικογένειά του.

Στη μνήμη του αγαπημένου πρωταγωνιστή θα αναφερθεί και η Βιολέτα, η οποία γυρίζει ξανά στο Διαφάνι. Αναλαμβάνει τα ηνία του καφενείου και νοσταλγεί διαρκώς τον σύζυγό της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παρατάει την Μυρσίνη και φεύγει από το σπίτι

Ο Μιλτιάδης, λοιπόν, θα επιστρέφει διαρκώς στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από αναφορές και αναμνήσεις. Στο μεταξύ, κάνει βόλτες στα γυρίσματα της σειράς, μοιράζοντας αγκαλιές και χαμόγελα.

https://www.instagram.com/p/CTK-6SkIs71/?utm_source=ig_embed

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *