Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης ξαναγυρίζει στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης ξαναγυρίζει στο ΔιαφάνιΆγριες μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης ξαναγυρίζει στο Διαφάνι

 

Ο Γιώργος Γάλλος κοινοποίησε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, αγκαλιά με τα δύο του τηλεοπτικά παιδιά.

Η Λενιώ και ο Λάμπρος αγκάλιασαν ξανά τον αγαπημένο τους Μιλτιάδη, με τη συγκίνηση να είναι τεράστια. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Γιώργος Γάλλος θα εμφανιστεί και στον τρίτο κύκλο της σειράς, μέσα από κάποια flashbacks ή αναμνήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης Μαθαίνει Τα Καμώματα Του Πατέρα Του Και Γίνεται Έξαλλος

Είναι από τους χαρακτήρες που δε θα ξεχαστεί, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε, πως ο Μιλτιάδης σκότωσε τον Αχιλλέα Μεγαρίτη, για τον οποίο ζητάει εκδίκηση ο αδελφός του. Παρόλο που ο Ακύλας γνωρίζει την αλήθεια, δε μπορεί να εκδικηθεί τον Μιλτιάδη. Αντίθετα, βάζει ως στόχο να εξοντώσει την οικογένειά του.

Στη μνήμη του αγαπημένου πρωταγωνιστή θα αναφερθεί και η Βιολέτα, η οποία γυρίζει ξανά στο Διαφάνι. Αναλαμβάνει τα ηνία του καφενείου και νοσταλγεί διαρκώς τον σύζυγό της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Κρυφό Παρελθόν Της Αντιγόνης Και Το Ένοχο Μυστικό

Ο Μιλτιάδης, λοιπόν, θα επιστρέφει διαρκώς στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από αναφορές και αναμνήσεις. Στο μεταξύ, κάνει βόλτες στα γυρίσματα της σειράς, μοιράζοντας αγκαλιές και χαμόγελα.

https://www.instagram.com/p/CTK-6SkIs71/?utm_source=ig_embed

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *