Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία έχουν παράνομη σχέση

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία έχουν παράνομη σχέσηΗ Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία έχουν παράνομη σχέση

Δύο πρωταγωνιστές διαφορετικοί. Δύο άνθρωποι με καλή ψυχή, που μάχονται για το σωστό και το δίκαιο. Δύο χαρακτήρες ιδιαίτερα αγαπημένοι. Ο Στάθης και η Ιουλία έχουν έντονα συναισθήματα, στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Συναισθήματα που δε μπορούν να αφήσουν πίσω τους, συναισθήματα που καίνε χρόνια τις ψυχές τους.

Οι δύο αυτοί χαρακτήρες συνδέονται από το παρελθόν. Ήταν τρελά ερωτευμένοι, όμως, δε μπορούσαν να μείνουν μαζί. Έτσι, χωρίστηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι τα τελευταία γεγονότα να τους φέρουν ξανά κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler: Γι’ αυτό δεν μπήκαν φέτος παίκτες από παλαιότερα Survivor!

Η παράνομη σχέση

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία έχουν παράνομη σχέση
Το ατύχημα του Στέφανου θα φέρει τους δύο πρωταγωνιστές ξανά κοντά. Παρόλο που ο Στάθης δε μπορεί να κρύψει το πως νιώθει, η Ιουλία θα κρατήσει απόμακρη στάση.

Όλα αυτά, μέχρι ο Ισίδωρος, ο αδελφός της, να της αποκαλύψει την αλήθεια. Πριν από 25 χρόνια, ο Στάθης την είχε εγκαταλείψει. Οι δυο τους είχαν μία έντονη σχέση, η οποία έληξε άδοξα.

Η Ιουλία πληγώθηκε πολύ. Έκτοτε, δεν κατάφερε να προχωρήσει τη ζωή της, όπως έκανε εκείνος. Ο πόνος μέσα της ήταν μεγάλος. Η αποκάλυψη του χωρισμού θα φέρει ξανά κοντά τους δύο χαρακτήρες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Λάμπρος

Ο Στάθης και η Ιουλία θα γίνουν ξανά ένα, στα επόμενα επεισόδια “Η Γη της Ελιάς”. Το πάθος τους θα φουντώσει για ακόμη μια φορά. Θα παρασυρθούν στο αγνό αυτό συναίσθημα του έρωτα, του πάθους, της αγάπης.

Όλα αυτά, χωρίς να αντιληφθεί κάτι η Αρετή. Τουλάχιστον, προς το παρόν. Στόχος της Αρετής τώρα είναι να απομακρύνει τον γιο της από την Μυρτάλη Βρεττάκου…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση