Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή με την πρεμιέρα – Η αλλαγή και τα νέα σκηνικά

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή με την πρεμιέρα – Η αλλαγή και τα νέα σκηνικάΆγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή με την πρεμιέρα – Η αλλαγή και τα νέα σκηνικά

Άγριες Μέλισσες: Σε αλλαγή του αρχικού προγραμματισμού προχώρησαν στον Ant1 οι υπεύθυνοι.

Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, όμως αποκλειστικά σας είχαμε αποκαλύψει, καθώς στόχος ήταν να ξεκινήσει πιο αργά από όλες τις σειρές μυθοπλασίας, τελικά αυτό άλλαξε.

Έτσι κι αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι ιθύνοντες κάνουν την ανατροπή σχετικά με τη σειρά – φαινόμενο που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει. Έτσι η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει μεσοβδόμαδα, για πρώτη φορά, καθώς ο πρώτος κύκλος είχε ξεκινήσει Κυριακή ενώ ο δεύτερος Δευτέρα και αυτή τη φορά κάνουν την ανατροπή και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου τη γνωστή ώρα, δηλαδή στις 10 το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή με την πρεμιέρα – Η αλλαγή και τα νέα σκηνικάΈτσι οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την παρακολουθήσουν νωρίτερα καθώς ας μην ξεχνάμε πως ο ανταγωνισμός έχει ήδη αρχίσει αφού εδώ και μέρες προβάλλεται η Γη της Ελίας ενώ τη Δευτέρα (6-09) πρεμιέρα έκανε και η νέα εξαιρετική σειρά του Alpha “Σασμός”.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Άγριες Μέλισσες θα προβάλλονται από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 22:00, συνεχίζοντας στις ίδιες ώρες και μέρες με την προηγούμενη σεζόν. Σχετικά με τις αλλαγές, φέτος θα δούμε πολλά διαφορετικά σκηνικά, από σπίτι μέχρι και αλλαγές μέσα στο Διαφάνι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες - "βόμβα": Ο Θωμάς στέλνει γυμνές φωτογραφίες της Μυρσίνης στον Δούκα!

Τα πρώτα γυρίσματα για τη σειρά έγιναν τον Ιούλιο και μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Περιελάμβαναν μόνο σκηνές στο Διαφάνι, ενώ έγιναν και κάποια εξωτερικά γυρίσματα στη Λέρο και εξασφαλίστηκαν ορισμένα πλάνα από το νησί.

Οι ηθοποιοί επέστρεψαν στο πλατό την Τρίτη 24 Αυγούστου κι έκτοτε… μπήκαν σε κανονικό ρυθμό! Σκηνογράφοι και ενδυματολόγοι δούλευαν στο μεταξύ πυρετωδώς ώστε να ολοκληρώσουν την… ατμόσφαιρα της 7ετίας, όπου και διαδραματίζεται ο γ’ κύκλος.

Ετοιμάστηκαν τα περισσότερα ρούχα για τους ήρωες και φτιάχτηκαν τα σκηνικά του κελιού όπου βρίσκονται οι εξόριστοι της Λέρου, αλλά και των σπιτιών Δούκα – Μυρσίνης, Κωνσταντή – Νικηφόρου και Ασημίνας – Δρόσως, στη Λάρισα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *