Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Λυκούργος έρχεται κοντά στην Χάϊδω

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Λυκούργος έρχεται κοντά στην ΧάϊδωΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Λυκούργος έρχεται κοντά στην Χάϊδω

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο MEGA.

Ο Λυκούργος είναι ένας από τους χαρακτήρες στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” που θα μας προβληματίσει αρκετά. Ένας άνθρωπος πράος, καλοσυνάτος, δυνατός, που έρχεται για να επηρεάσει σημαντικά την υπόθεση, στα επόμενα επεισόδια.

Ο ρόλος που θα έχει ο Γιώργος Παρτσαλάκης στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” θα είναι ανατρεπτικός. Ο Λυκούργος Μπράτης είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, του οποίου η ζωή θα αλλάξει ριζικά. Κολλητός φίλος, από την παιδική ηλικία, του αδικοχαμένου Πέτρου Στεφανέα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Λάμπρος

Σκληρός Μανιάτης, με μπέσα και φιλότιμο. Έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τη δικηγορία, και ασχολείται με το μποστάνι του. Η αναζωπύρωση της βεντέτας τον αναγκάζει να σταθεί στο πλευρό της Χάιδως και του Φίλιππου, προσπαθώντας να αποτρέψει τα χειρότερα.

Υπάρχει παρελθόν ανάμεσα σ’ εκείνον και την οικογένεια Βρεττάκου, που τον βαραίνει, όμως, με τύψεις… Έχει μία κόρη, η οποία ζει στο εξωτερικό με την οικογένειά της. Μόλις έρθουν τα δύσκολα, θα έρθει στη σειρά, ως μία νέα άφιξη.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Λυκούργος έρχεται κοντά στην ΧάϊδωΟ Λυκούργος και η Χάϊδω έρχονται κοντά

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο TV24, αποκάλυψε πως θα σταθεί δίπλα στην πρωταγωνίστρια. Η Χάϊδω περνάει πολύ άσχημες μέρες, με τον πόνο να είναι αβάστακτος.

Διαβάστε Επίσης  Survivor διαρροή 21/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

 

Ο Λυκούργος θα έρθει στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” για να την βοηθήσει, ως το τέλος. Ακόμη κι όταν τα χέρια του Φίλιππου οπλιστούν, ο Λυκούργος θα είναι εκεί για να τους “σώσει” από την αστυνομία.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός για την Χάϊδω:

«Είναι όντως κοντά αυτοί οι δύο ήρωες, όμως δεν γνωρίζω αν θα εξελιχτεί σε έρωτα ή μια δυνατή φιλία».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση