Άγριες μέλισσες: Ο πόλεμος των Σεβαστών στα παιδιά τους – Η νέα ζωή Δούκα – Μυρσίνης στη Λάρισα

Άγριες μέλισσες: Ο πόλεμος των Σεβαστών στα παιδιά τους - Η νέα ζωή Δούκα - Μυρσίνης στη ΛάρισαΆγριες μέλισσες: Ο πόλεμος των Σεβαστών στα παιδιά τους – Η νέα ζωή Δούκα – Μυρσίνης στη Λάρισα

 

Με καθυστέρηση λίγων ημερών, λόγω προβλημάτων με τα νέα σκηνικά, αυτό το Σάββατο οι «Άγριες μέλισσες» αρχίζουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου, που θα προβληθεί στις αρχές Σεπτέμβρη.

Οι ηθοποιοί δεν έχουν προλάβει καλά-καλά να πάρουν στα χέρια τους τα σενάρια, ωστόσο όλοι έχουν έναν κεντρικό άξονα στον οποίο θα κινηθεί ο ρόλος τους. Ήδη ξέρουμε ότι μια νέα, μαύρη εποχή, ξημερώνει για το Διαφάνι και όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, το μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει και με τη ζωή του Δούκα και της Μυρσίνης σε σχέση κυρίως μετά παιδιά τους.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη φεύγουν από το Διαφάνι κυνηγημένοι από τα ίδια τους τα παιδιά. Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν στο σπίτι τότε και να μείνουν στη Λάρισα, στο αρχοντικό που διαθέτουν εκεί (τα γυρίσματα θα γίνουν σε περιοχές της Αθήνας όπου διαθέτουν αρχοντικά της δεκαετίας 50-60).

 

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: «O Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη»

Ο Δούκας, βαθιά πληγωμένος από τον θάνατο του Μιλτιάδη και της Ανέτ, αισθάνεται μόνος και οι τύψεις φωλιάζουν στην ψυχή του.

Δίπλα του η Μυρσίνη, με τον τρόπο της, προσπαθεί να τον κάνει να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση και τον ενθαρρύνει να συνεχίσει με την ίδια σκληρότητα και τόλμη. Έτσι, σε επίπεδο επιχειρηματικό έρχεται σε επαφή με τότε ισχυρούς του καθεστώτος και γίνεται το στήριγμά τότε, αλλά και ο προστατευόμενός τους.

 

Άγριες μέλισσες: Ο πόλεμος των Σεβαστών στα παιδιά τους - Η νέα ζωή Δούκα - Μυρσίνης στη Λάρισα

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο ισχυρός γίνεται και δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο, όσο κι αν αυτό τον πονάει, απέναντι ακόμα και στα παιδιά του. Η Πηνελόπη βρίσκεται στο Παρίσι, σπουδάζει νομικά και παίρνει τη ζωή στα χέρια της, ενώ ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή βρίσκονται μια ανάσα από τότε γονείς τους.

Στην ίδια πόλη, αλλά… ξένοι και εχθροί! Μαζί τότε έχουν και την αγαπημένη τους Αγορίτσα, η οποία παρά την αδυναμία που είχε στον Δούκα, μετά τα θλιβερά γεγονότα τού γυρίζει κι εκείνη την πλάτη. Ζει μαζί με τον Νικηφόρο και βρίσκεται πάντα κοντό στον μικρό Σέργιο για να του κάνει όλα τα χατίρια, όταν τον παίρνει ο πατέρας του.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το τέλος της Σοφούλας στη σειρά

Ο μικρός Σέργιος μάλιστα είναι και το «αγκάθι» στην καρδιά του Δούκα και της Μυρσίνης, καθώς τότε απαγορεύεται να ξαναδούν το μονάκριβο εγγόνι τους.

Όσες προσπάθειες κι αν κάνουν, ο Νικηφόρος αλλά και η Ασημίνα είναι ανένδοτοι.

Ποτέ πια δεν θα ξαναπλησιάσουν τον μικρό Σέργιο. Ο Δούκας προσπαθεί να το δεχτεί με βαριά καρδιά. Κι αυτό αλλά και την αποξένωση από τα παιδιά του, που τον πληγώνει. Η Μυρσίνη όμωε, για μια ακόμα φορά, δρα εκδικητικά.

Πιστεύει και πάλι ότι για όλα τα δεινά δεν φταίνε αυτοί αλλά οι Σταμίραινες και από τη Λάρισα με «βοηθό» τον Μελέτη, οποίος ξαναπλησιάζει τον Κωνσταντή, καταστρώνει νέα σχέδια. Όλα δείχνουν ότι αυτή η γυναίκα δεν έχε σκοπό να σταματήσει πουθενά. Ακόμα και αν πολεμά τα ίδια της τα παιδιά…

 

Πηγή: Tv 24

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *