Το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά

Το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιάΤο σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά

Θέλετε να εξαφανίσετε όλο το λίπος από την κοιλιά που σας… βασανίζει; Αυτό το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι, θα σας βοηθήσει για να πείτε μια και καλή «αντίο».

Εδώ και αρκετά χρόνια το σκόρδο χρησιμοποιείται για τα θρεπτικά και υγιεινά οφέλη που διαθέτει. Έχει μεταξύ άλλων, αποδειχθεί πως συμβάλλει στην εξάλειψη των τοξινών και των άχρηστων ουσιών από το σώμα, γεγονός που βοηθά όχι μόνο στο αδυνάτισμα αλλά προστατεύει και το σώμα από πολλές ασθένειες και νοσήματα.

Από την άλλη λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς λιποδιαλύτες ενώ παράλληλα βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και βοηθά στη μείωση των τοξινών· διαθέτει ιδιότητες που κάθε άνθρωπος με προβλήματα βάρους θα ήθελε να αξιοποιήσει.

Έτσι θα φτιάξετε το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλία

Υλικά

Διαβάστε Επίσης  Θαυματουργό! Τι κάνουν 6 ψημένες σκελίδες σκόρδο στο σώμα μέσα σε 24 ώρες;

1 κεφάλι σκόρδο
2 λεμόνια
1 1/2 λίτρο νερό

Προετοιμασία

Σε ένα πυρίμαχο μπολ αρχίζετε να βράζετε το νερό. Ενώ το νερό ζεσταίνεται, ξεφλουδίζετε τις σκελίδες από το κεφάλι σκόρδου και προσθέτετε το νερό.
Πλένετε τα λεμόνια σας. Τα κόβετε στα τέσσερα και δεν αφαιρείτε τη φλούδα τους. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτετε τα λεμόνια και το σκόρδο.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
Στραγγίζετε το μείγμα και το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά. Αυτό το ρόφημα μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά.

Θαυματουργό σπιτικό ρόφημα για να μην είναι τούμπανο η κοιλιά σου: Μαϊντανός, λεμόνι και μάραθο

Έχεις παρατηρήσει πως όταν τρως κάτι που σε πειράζει η κοιλιά σου γίνεται τούμπανο και δεν κουμπώνει ούτε το τζιν σου; Με αυτό το σπιτικό ρόφημα με τα 3 μόνο υλικά που θα βρεις παρακάτω θα βάλεις τέλος στο πρόβλημα σου! Μαϊντανός, μάραθο και λεμόνι κάνουν θαύματα!

Διαβάστε Επίσης  Τα βότανα που κάνουν καλό στην καρδιά

Θα χρειαστείς: ¼ του φλιτζανιού φύλλα μαϊντανού, 1 κουταλιά του γλυκού σπόρους μάραθου, 1 φέτα λεμόνι χωρίς τα σπόρια, ¼ της κουταλιάς του γλυκού μέλι.

Πώς θα το φτιάξεις: Βάλε σε ένα μπολ τον μαϊντανό και το μάραθο. Πρόσθεσε τον χυμό του λεμονιού και περίπου 240 ml ζεστό νερό. Κάλυψε το μπολ για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια στράγγιξε το ρόφημα σε μια κούπα. Πρόσθεσε το μέλι και απόλαυσε το ρόφημά σου σε θερμοκρασία δωματίου ή και κρύο.

Γιατί σε βοηθά: Τα συστατικά του μαϊντανού εξουδετερώνουν βλαβερά βακτήρια, το μάραθο ανακουφίζει από τις κράμπες στην κοιλιά, ενώ το λεμόνι έχει αντιφλεγμονώδη δράση.Το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *