Survivor διαρροή 7/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 7/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 7/3

Survivor διαρροή 7/3: Ρωτήσαμε, μάθαμε και γνωρίζουμε ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε 100% ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Survivor διαρροή 7/3: Δεν ξέρω πότε θα κάνει ξαστεριά. Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει αύριο. Ο καιρός είναι κάτι που μπορείτε να μάθετε από τον Αρναούτογλου. Ωραία τα λέει, το βάζουμε κάθε μέρα. Μέσα πέφτει. Δεν ξέρω πότε θα πεθάνω επίσης. Ξέρω όμως, τα πάντα όλα για το Survivor.

Επιστροφή, λοιπόν, στο κυρίως μενού για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα επεισόδια με τα αγωνίσματα. Στίβος μάχης, έπαθλο φαγητού και δεν συμμαζεύεται. Αυτή τη φορά μάλιστα, είδαμε από το τρέιλερ του Survivor πως ο Ατζούν ανακοίνωσε ένα απίθανο έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα στο τέλος του αγωνίσματος. Θα αλλάξουν και παραστάσεις τα παιδιά, δεν θα φάνε απλώς…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός βόμβα για Ισμήνη και Κωνσταντίνο

Βλέπω πως έχουμε αρκετά spoilers που λένε διάφορα και εν πολλοίς διαφορετικά πράγματα. Ωραίο είναι αυτό. Μοιρασμένα τα… προγνωστικά. Άλλοι λένε μπλε, άλλοι κόκκινοι. Ωραία, ωραία. Ηρεμία και θα σας πω εγώ τα πάνα.

 

Διότι επικοινώνησα με τον άνθρωπό μου από τον Άγιο Δομίνικο και γνωρίζω τα πάντα. Μέχρι και για το αν όντως ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα είναι ζευγάρι ρώτησα. Αλλά αυτό θα σας το αποκαλύψω με βεβαιότητα κάποια άλλη στιγμή.

Αυτή η στιγμή είναι για να μάθουμε ποια ομάδα κερδίζει στο επεισόδιο της Κυριακής. Πριν από αυτό, σας συμβουλεύω να τσεκάρετε τα ειδικά γραφήματα με τους followers που έχει ο κάθε παίκτης στο Instagram. Παίζει κάποιο ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα τις ψηφοφορίες; Σχετικό είναι, αλλά σίγουρα μας δίνει ένα στίγμα για το ποιος παίκτης είναι πιο δημοφιλής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποια φλερτάρει τον Αλέξη; Εγκεφαλικό για την Χάιδω!

Έγινε ένας χαμούλης χθες χωρίς το Survivor σε ότι αφορά την τηλεθέαση. Ποιος έκανε πανικό; Ο Βασίλης Καρράς εκτόξευσε το MEGA και τα νούμερα τηλεθέασής του. Καλά, αρκετά καλά, πήγε και το Masterchef.

Πάμε στην ουσία όμως, διότι σας κούρασα. Ναι, η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Σίγουρα, 100%. Από εδώ άλλωστε, ότι λέμε επιβεβαιώνεται στο έπακρο! Μένει να δούμε πάλι πόσο θα… τσιμπήσει η τηλεθέαση.

sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *