ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το τέλος της Σοφούλας στη σειρά

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το τέλος της Σοφούλας στη σειράΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το τέλος της Σοφούλας στη σειρά

Ποιο θα είναι το τέλος της Σοφούλας στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ;

Πολλοί τηλεθεατές προβληματίζονται, αναφορικά με το τέλος που αρμόζει στην Σοφούλα, στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος έχει δεχτεί μεικτά σχόλια από το κοινό. Από τη μία υπάρχει η ανησυχία και η συμπόνοια, μπροστά στα φρικτά γεγονότα που βιώνει με τον Βόσκαρη, από την άλλη επικρατεί ο θυμός, σχετικά με τις επιλογές της.

Η Σοφούλα είναι αρκετά επιπόλαιη, αλλά και ονειροπόλα. Ψάχνει τον τέλειο σύντροφο, ενώ επιθυμεί να φτιάξει την δική της οικογένεια σύντομα, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Εντυπωσιάζεται εύκολα από το ‘απαγορευμένο’, γεγονός που αποδεικνύεται και από το έντονο ενδιαφέρον της στον Λάμπρο. Ωστόσο, το τέλος της στη σειρά, δε θα διαφέρει πολύ από των υπολοίπων πρωταγωνιστών.

Το τελειωτικό χτύπημα της πρωταγωνίστριας

Ο εφιάλτης για την Σοφούλα έχει ήδη ξεκινήσει στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα το τέλος να είναι κοντά. Όλο το Διαφάνι αγωνιά για το μέλλον της πρωταγωνίστριας στα χέρια του Βόσκαρη. Η ίδια αρνείται να πιστέψει στις κατηγορίες αυτές, ενώ θεωρεί πως ο αγαπημένος της έχει αδικηθεί πολύ. Ο Βόσκαρης βρήκε ένα ‘εύκολο’ θύμα, για να κερδίσει την παραμονή στο χωριό.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Νέοι έρωτες για Μελέτη και Κωνσταντή

Η Σοφούλα του έδειξε πως είναι αθώα και έτοιμη να παραδοθεί στον μεγάλο έρωτα. Έτσι, ο αδίστακτος κακοποιός την έπεισε πως είναι ο κατάλληλος σύντροφος, ο ταλαιπωρημένος από τα βάρη της ζωής. Ο αληθινός του εαυτός, όμως, έχει ήδη αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω. Φωνές, εντάσεις και έντονη κακοποίηση περιμένουν την μικρή Σοφούλα στα χέρια του.

Η ίδια, μετά από υπερπροσπάθειες της Ελένης και του Άγγελου να μιλήσει, θα βρει το κουράγιο και θα δώσει την χαριστική βολή στον Βόσκαρη. Θα μιλήσει για όλα όσα πέρασε δίπλα του κι έτσι, ο Βόσκαρης θα βρεθεί στην φυλακή, από τον τελευταίο άνθρωπο που περίμενε στον κόσμο.

Το τέλος γίνεται η νέα αρχή για την Σοφούλα, στις Άγριες Μέλισσες

Απαλλαγμένη από τον άνθρωπο που την στιγμάτισε, η Σοφούλα θα ζει ελεύθερη, έχοντας πάρει το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή της. Ο Βόσκαρης θα καταφέρει να την αλλάξει πολύ. Θα πέσει απότομα από το ροζ της σύννεφο, με αποτέλεσμα να γίνει δυναμική και καχύποπτη. Η εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους θα χαθεί, ενώ θα μάθει να εκτιμάει περισσότερο όσους την αγαπούν πραγματικά.

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες» spoiler – Σοκάρει η αυτοκτονία του Βόσκαρη

 

Θα επιστρέψει στους γονείς τους ζητώντας συγχώρεση. Εκείνοι θα την αγκαλιάσουν, με σκοπό να κλείσουν όλες τις ανοιχτές πληγές της. Στο πλευρό της θα βρεθεί και ο Άγγελος. Παρά την δυστυχία που του προκάλεσε η αγαπημένη του, ο Άγγελος θα την συγχωρήσει. Θα την βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της, θα παλέψει για να επιστρέψει ο παλιός της, χαμογελαστός, εαυτός.

Έτσι, το τέλος θα είναι αίσιο για την Σοφούλα, στις Άγριες Μέλισσες. Θα παντρευτεί τον Άγγελο και θα συνεχίσει τη ζωή της, από εκεί που την άφησε, πριν εμφανιστεί στο δρόμο της ο Βόσκαρης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση