Survivor spoiler: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή – «Διαλύεται» οριστικά η μπλε ομάδα

Survivor spoiler: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή

Survivor spoiler: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή

Τα πάνω κάτω στο ριάλιτι!

Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Κυριακή (21/2) αναμένεται γεμάτη με εκπλήξεις, αφού πέντε ακόμη παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, με τρόπο που προμηνύει «διάλυση» της μπλε ομάδας.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε η εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, όλοι οι παίκτες, που θα συμπληρώσουν τον χορό των αφίξεων στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα εισέλθουν στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, αλλάζοντας όλες τις ισορροπίες στις δύο παραλίες, και δη στην «μπλε», όπου ένα… ερωτικό τρίγωνο θα αναβιώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Τζομπανάκη έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για τον ρόλο της - «Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί»

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στο ριάλιτι θα μπουν ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά, με τη Μαλέσκου να μην ονοματίζει τους άλλους τρεις παίκτες, αλλά είναι γνωστό, ότι πρόκειται για τον Παύλο Γαλακτερό, τον Γιώργο Ταβλαδάκη και την Ελένη Χαμπέρη, η οποία θα αντικαταστήσει τη… συνονόματη Μαριπόζα μετά τη δική της οικοθελή αποχώρηση.

Survivor 4: Τα πάνω κάτω στην μπλε παραλία με Κατσούλη και Κεφαλά

Όλα, πάντως, αναμένεται να έρθουν… τούμπα στην μπλε ομάδα, καθώς ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά θα ενταχθούν σε αυτή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένας πυροβολισμός φέρνει το τέλος

O Σάκης Κατσούλης είναι πρώην σύντροφος της Μαριάννας Ρουμελιώτη . Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια και έκαναν μαζί την αίτηση για συμμετοχή στο Survivor 4. Στο μεσοδιάστημα όμως χώρισαν.

Η Χριστίνα Κεφαλά που επίσης μπαίνει στο Survivor είναι η κοπέλα με την οποία ο Σάκης Κατσούλης έκανε σχέση μετά τον χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως πλέον δεν είναι μαζί.

 

Survivor spoiler: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή – «Διαλύεται» οριστικά η μπλε ομάδα

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *