Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν εξαιτίας του Ανδρέα

 

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν εξαιτίας του Ανδρέα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν.

 

Το ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους καθώς εκείνη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός, πως ο αδερφός του Αστέρη έχει κάνει έναν φόνο και δεν έχει τιμωρηθεί.

Το γεγονός πως ο Αστέρης γνωρίζει τον φόνο που έκανε ο Μαθιός και δεν τον καταδίδει στην αστυνομία είναι η αφορμή που κάνει την Αργυρώ να αναθεωρήσει την σχέση της μαζί του.

Μπορεί στην αρχή της σεζόν να ετοίμαζαν τον αρραβώνα τους όμως όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού η Αργυρώ θα προσπαθήσει να πείσει τον άνθρωπο της να κάνει το σωστό.

Όμως εκείνος σκέφτεται πλέον την εγκυμονούσα Βασιλική και σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, δεν θα κάνει τίποτα και αυτό είναι κάτι που θα οδηγήσει την σχέση τους σε οριστική ρήξη. Την ίδια στιγμή ένα χτύπημα του Αντρέα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής ως αντίποινα για το Λάζαρο θα κάνει το ζευγάρι να σκεφτεί τον κίνδυνο που διατρέχει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία υπέγραψε την υιοθεσία της κόρης της

“Δεν είμαστε σε καλή φάση Αστέρη, δεν το βλέπεις; Καλύτερα να μείνουμε για λίγο χωριά. Δεν ξέρω τι θέλω πλέον, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δούμε ξανά τις προτεραιότητες μας. Το τί θέλουμε ο ένας από τον άλλον” θα του πει εκείνη και θα τον αφήσει εμβρόντητο.

“Ούτε εγώ είμαι καλά αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησα την σχέση μας” είναι η απάντηση του.

Βουρκωμένοι και οι δύο σταματούν να μιλάνε αλλά ο Αστέρης βαθιά μέσα του ξέρει πως η απόφαση της Αργυρώς δεν θα αλλάξει.

Η ρήξη στην σχέση τους θα γίνει γνωστή σε όλους. Κυρίως όμως θα γίνει αντιληπτή από την πρώτη στιγμή στην Μαρίνα που δεν θα πιστεύει πως μετά από όσα έχουν περάσει θα διαλυθούν λόγω του Αντρέα, αφού για το έγκλημα του Μαθιού δε της έχει μιλήσει η κόρη της.

Θα προσπαθήσει να την κάνει να σκεφτεί λογικά όμως η Αργυρώ θα έχει πάρει τις αποφάσεις της. Σε μία συνάντηση με τον Αστέρη, η Αργυρώ του λέει να μείνουν ο καθένας στο σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Αρραβωνιάζεται Τον Γιώργη

“Είσαι στόχος τι δεν καταλαβαίνεις; Μαζί μπαίνουμε στο στόχαστρο εγώ και ο μικρός” του εξηγεί αλλά εκείνος τονίζει πως δεν πρέπει να τους κάνουν τη χάρη και να χωρίσουν. Τότε η Αργυρώ θα του δώσει τη χαριστική βολή.

“Αν είναι να κρατήσω τον γιο μου σώο θα τους κάνω τη χάρη. Δεν θα ρισκάρω να χάσω το παιδί μου για την δική τους παράνοια” θα του πει ενώ εκείνος θα της προτείνει απλά να φύγουν από την Κρήτη.

Μεταξύ άλλων στην Αργυρώ θα μιλήσει και ο παπά Μιχάλης αλλά και η Στέλλα οι οποίοι θα προσπαθήσουν να την πείσουν να μην απομακρυνθεί από τον άντρα της, θυμίζοντας της πόσο πολύ αγαπιούνται. Όμως η Αργυρώ είναι ανένδοτη. Θα απομακρύνει τον Αστέρη από τη ζωή της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *