8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172-173-174

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172-173-1748 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172-173-174

Επεισόδιο 167

Ο Άκης αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο. Ο Μιχαήλ ανησυχεί με την στοχοποίηση της Κατερίνας από το κύκλωμα, αλλά ο Έκτορας τον διαβεβαιώνει πως είναι ασφαλής και προστατευμένη από την αστυνομία.

Την ίδια ώρα, Μιλτιάδης και Κατερίνα προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια, αλλά το ζευγάρι μαλώνει αδιάκοπα. Η Έλλη στριμώχνει τον Φρίξο με τις γαμήλιες ετοιμασίες κι εκείνος νιώθει τον κλοιό να στενεύει.

Ο Μάρκος κάνει μια παράνομη επαγγελματική πρόταση στον Δημήτρη, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του Άκη κι ο Δημήτρης δείχνει να το σκέφτεται. Η Έρση, σε μια έκρηξη ανασφάλειας, ζητάει από τον Οδυσσέα να μην προχωρήσει με το χειρουργείο, καθώς νιώθει πως το κάνει για χατίρι της. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172-173-174

Επεισόδιο 168

Ο Άκης προσπαθεί να διαπιστώσει αν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο και ζητάει από τον Μανούσο να έχει τον νου του. Η Ιφιγένεια συστήνεται στην Αλκμήνη και συνειδητοποιεί πως είναι μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα.

Ο Δημήτρης επιστρέφει στην εταιρεία και ζητάει συγνώμη από την Ηλιάνα για τη συμπεριφορά του. Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο ταβερνάκι αλλά την ευχάριστη ατμόσφαιρα διακόπτει η ξαφνική εμφάνιση της Μάγδας μαζί με τη μητέρα της.

Ο Σπύρος ξαναβγαίνει με την Αλκμήνη, αλλά για κακή του τύχη ο Μιλτιάδης τον υποψιάζεται. Ο Έκτορας ενημερώνεται από τον Κλήμη πως το κύκλωμα αποφάσισε να βγάλει από τη μέση την Κατερίνα, στην Κέρκυρα.

Επεισόδιο 169

Ο Έκτορας ενημερώνει τον Μιχαήλ για τις τελευταίες εξελίξεις και οι δυο τους ανησυχούν πάρα πολύ για τη ζωή της Κατερίνας. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης πιάνει τον Σπύρο να έρχεται αργά στο σπίτι και τον ανακρίνει μέχρι να ομολογήσει ότι ήταν με άλλη γυναίκα.

Η Ελισάβετ βρίσκεται σε μια πολύ αμήχανη κατάσταση και αναγκάζεται να δειπνίσει μαζί με τη Μάγδα, τον Αιμίλιο και την πεθερά του. Ο Μιχαήλ ενημερώνει τον Μιλτιάδη για την κατάσταση κι αυτός παίρνει την Κατερίνα και γυρίζουν άρον άρον στην Αθήνα.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί και πάλι να πείσει την Εύα να κάνουν παιδί, πέφτει όμως ξανά σε «τοίχο». Ο Μάρκος καλεί τον Οδυσσέα σπίτι του και τον παρακαλάει να μιλήσει στον Νικηφόρο για να τα βρούνε επιτέλους μετά από αυτό που έγινε.

Ο Βάσιλας δίνει εντολή στον Αντώνη και του λέει ότι η Κατερίνα πρέπει να έχει βγει από τη μέση μέχρι αύριο. Η Έρση πάει έντρομη στον Οδυσσέα και του λέει ότι η μια τους κόρη έχει ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172-173-174

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Αποκάλυψη! Ο Μιλτιάδης έχει εξώγαμο γιο

Επεισόδιο 170

Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να πει στην Κατερίνα πως κινδυνεύει και ότι η εγκληματική οργάνωση έχει αποφασίσει να τη δολοφονήσει άμεσα. Η Κατερίνα τρομάζει και πλέον ξέρει ότι η απόφασή της να πλησιάσει τη Βίκυ στη φυλακή, έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Βρανάς οργανώνει μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, προκειμένου να συλλάβει όσα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μπορεί. Έρση και Οδυσσέας έχουν αναστατωθεί από τον πυρετό που ανέβασε το ένα μωρό και κάνουν ό,τι μπορούν για να προλάβουν τα χειρότερα.

Στο εργαστήριο της Ναυσικάς, πηγαίνει μια γυναίκα και τη ζητάει και η Ναυσικά όταν μαθαίνει το όνομά της, πανικοβάλλεται και ανησυχεί πολύ για το αν η Τζουλιάνα θα εξακολουθήσει να είναι μαζί της και στο μέλλον, ή κάποιος άλλος θα διεκδικήσει την κηδεμονία της.

Τελικά, ο Βρανάς, συντονισμένα και μαζικά, συλλαμβάνει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με μια επιχείρηση που κόβει την ανάσα. Ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Βικτώρια και η απάντησή της θα τον εκπλήξει, αφού δεν είναι αυτή που περίμενε.

Επεισόδιο 171

Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Μιχαήλ και Βικτώρια λύνεται κι εκείνη δέχεται με χαρά την πρόταση γάμου. Ο Σίμος ενημερώνει τη Σμαράγδα για τη σύλληψη του Αντώνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Άναυδος κι ο Άκης, που αναγκάζεται να πάρει πίσω όλα τα καλά λόγια που είχε πει για την επικείμενη συνεργασία του με τον Αντώνη.

Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα του παιδιού, αλλά η Εύα είναι ανένδοτη. Η Ιφιγένεια αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε Σπύρο και Αλκμήνη και ζητάει τις συμβουλές του Φρίξου και της Νόνας.

Την ίδια ώρα, η Αλκμήνη εξομολογείται τα συναισθήματά της στον Σπύρο και, σε μια στιγμή αδυναμίας, τον φιλάει. Ο Οδυσσέας με την Έρση και τον Μάρκο αναχωρούν για Γενεύη. Η Ναυσικά, ανήσυχη με την εμφάνιση της Μιρέλλας Κονταξή, θεωρεί ότι στοχεύει στη διεκδίκηση της Τζουλιάνας. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδιο 172

Η πεθερά του Αιμίλιου συναντάει την Ελισάβετ και της μιλάει έξω από τα δόντια αλλά η Ελισάβετ αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με τον Αιμίλιο. Εκείνος, θορυβημένος από τις εξελίξεις, αποφασίζει να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τη Μάγδα.

Η σύλληψη της εγκληματικής οργάνωσης ξυπνάει επώδυνες μνήμες στην Κατερίνα που αναρωτιέται διαρκώς που έκανε λάθος κι ο Φοίβος πήρε τόσο σκοτεινό δρόμο. Η Ιφιγένεια υποψιάζεται ότι ο Σπύρος σαλιαρίζει με την Αλκμήνη, αλλά πάει με τα νερά του μέχρι να αποφασίσει πως θα το χειριστεί.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31-32

Ο Οδυσσέας με την Έρση και τον Μάρκο φτάνουν στη Γενεύη κι ετοιμάζονται για την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό. Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα της πατρότητας, αλλά η Εύα δεν δίνει ούτε περιθώριο σκέψης. Ο Νικηφόρος, πάνω στην απελπισία του, της ζητάει να χωρίσουν. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172-173-174

 

Επεισόδιο 173

Ο Οδυσσέας μπαίνει στην κλινική και ξεκινάει αμέσως τις εξετάσεις, ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και την επόμενη μέρα θα κάνει το χειρουργείο. Μαζί του είναι πάντα η Έρση κι ο Μάρκος, ενώ πίσω στην Ελλάδα αγωνιά η Ναυσικά και μαζί της ο Μιχαήλ, καθώς και ο Σπύρος και η Νόνα στην Κέρκυρα.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά ανησυχεί πολύ για το τι θέλει απ’ αυτή η Μιρέλλα Κονταξή και κατά πόσο η Τζουλιάνα θα συνεχίσει να παραμένει μαζί της. Επισκέπτεται τον Έκτορα και τον συμβουλεύεται πάνω στη νομική διάσταση του θέματος. Οι απαντήσεις του Έκτορα δεν καθησυχάζουν τους φόβους της.

Ο Φρίξος ανακαλύπτει ότι η Έλλη έχει ξεκινήσει να γράφει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, πράξη την οποία θεωρεί αθέμιτο ανταγωνισμό και γίνεται έξαλλος.

Η Εύα και ο Νικηφόρος έχουν αποφασίσει να χωρίσουν και, αυτή τη φορά, δείχνουν και οι δυο αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν στα «θέλω» τους και τις πεποιθήσεις τους. Στην Ελβετία, ο γιατρός την τελευταία στιγμή ακυρώνει το χειρουργείο του Οδυσσέα κι αυτή η εξέλιξη τούς ταράζει όλους.

Επεισόδιο 174

Ο γιατρός εξηγεί σε όλους τον λόγο για τον οποίο πρέπει να αναβληθεί το χειρουργείο και ο Οδυσσέας δείχνει να χάνει την ψυχραιμία του. Η μητέρα της Μάγδας κάνει επίσκεψη στο ζευγάρι και σε μια στιγμή που μένουν μόνοι τους, μιλάει πολύ σκληρά στον Αιμίλιο για την Ελισάβετ.

Στο μεταξύ, ο Άκης υποπτεύεται όλο και περισσότερο πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της ανιψιάς του και του Αιμίλιου και ετοιμάζεται να επέμβει. Η Ιφιγένεια αποφασίζει να ακούσει τη συμβουλή της Νόνας και φεύγει για Αθήνα, αφήνοντας τον Σπύρο στα κρύα του λουτρού!

Ο Φρίξος κάνει μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να πει στην Έλλη πως αισθάνεται για τον επικείμενο γάμο τους. Η Εύα μιλάει τηλεφωνικά με έναν μεσίτη μπροστά στον Νικηφόρο, δείχνοντάς του έτσι ότι είναι έτοιμη να μετακομίσει.

Ο Σπύρος βρίσκει ευκαιρία τώρα που η Ιφιγένεια πήγε στην Αθήνα και καλεί την Αλκμήνη σπίτι του το βράδυ για φαγητό. Η Ναυσικά ανοίγει την πόρτα και μπροστά της εμφανίζεται η Μιρέλλα Κονταξή, που την ψάχνει εδώ και μέρες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *