ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Τι θα συμβεί με το Δημήτρη! Θα ζήσει ή θα πεθάνει;

ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Τι θα συμβεί με το Δημήτρη! Θα ζήσει ή θα πεθάνει;ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Τι θα συμβεί με το Δημήτρη! Θα ζήσει ή θα πεθάνει;

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΗΛΙΟΣ

Η Αλίκη κάνει μία τελευταία, απελπισμένη προσπάθεια να προκαλέσει τον Μάρκο. Ο Δημήτρης, για άλλη μια φορά, θα γίνει ο φύλακας άγγελός της, αλλά αυτή τη φορά το τίμημα και για τους δύο θα είναι μεγάλο.

Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όλοι αγωνιούν για τη ζωή του, ενώ ο Μάρκος εξακολουθεί να διαφεύγει την σύλληψη, γεγονός που ενισχύει τον φόβο όλων για μια νέα επίθεση. Η Αλίκη νιώθει ένοχη για τον βαρύ τραυματισμό του Δημήτρη και συνειδητοποιεί πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Φωκάς ο κηπουρός εορτάζει 22 Σεπτεμβρίου

Η Αθηνά την κατηγορεί και τη διαβεβαιώνει πως η ίδια θα φροντίσει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Η Αλίκη με μοναδικό της όπλο την ελπίδα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του Δημήτρη, ενώ η υγεία του χειροτερεύει. Ο Κωνσταντίνος, τραγική φιγούρα δίπλα στον γιο του, παρακαλεί για ένα θαύμα.

ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Τι θα συμβεί με το Δημήτρη! Θα ζήσει ή θα πεθάνει;
Ο Χρήστος αποκαλύπτει μια επιθυμία του Δημήτρη που θα διχάσει τόσο την Αλίκη όσο και τον πατέρα του.

Ο Άγγελος διαπιστώνει την επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη οδηγώντας τον Κωνσταντίνο και την Αλίκη αντιμέτωπους με την πιο σκληρή πραγματικότητα.

Η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο κι αυτό προκαλεί μεγάλη οδύνη στην Αλίκη. Ο πατέρας του βρίσκεται μπροστά στο πιο δύσκολο δίλημμα της ζωής του…

Διαβάστε Επίσης  Άρτα: Ώρα απολογίας για τον τραγικό πατέρα – Αύριο η βάπτιση και η κηδεία του βρέφους

Όλοι είναι πολύ αναστατωμένοι στο προσκέφαλο του Δημήτρη, αφού η αντοχή του δείχνει να φτάνει στο τέλος της κι οι ελπίδες τους για τη σωτηρία του σβήνουν.

 

Η Αλίκη καταρρακωμένη αποχαιρετά τον Δημήτρη λίγο πριν σβήσει ο Άγγελος τα μηχανήματα που τον κρατούν στην ζωή.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του logiastarata.gr ο Δημήτρης θα δώσει σημεία ζωής και στη συνέχεια θα επανέλθει από το κώμα δίνοντας τεράστια χαρά στην Αλίκη και στον πατέρα του που ήταν συνέχεια στο πλευρό του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

Ο αστυνόμος Δημήτρης Λαϊνάς συνεχίζει στη σειρά ΗΛΙΟΣ έτοιμος να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στα επόμενα επεισόδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *