ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Μεγάλη ανατροπή – Τινάζονται τα πάντα στον αέρα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Μεγάλη ανατροπή – Τινάζονται τα πάντα στον αέραΑΓΓΕΛΙΚΗ: Μεγάλη ανατροπή – Τινάζονται τα πάντα στον αέρα

Ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ μίλησε για τις ζωές των πρωταγωνιστών στο μέλλον…

Θα χωρίσει η Αγγελική από τον Μιχάλη; Θα μάθει η οικογένεια Αργυρού ποια είναι η Αγγελική; Είναι ο Μιχάλης γιος της Αθηνάς; Σε αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμα απάντησε ο σεναριογράφος της σειράς «Αγγελική» Παναγιώτης Ιωσηφέλης στην εκπομπή «Μak Attack» του Μάκη Πουνέντη στον Λάμψη 92,3.

Αναφερόμενος στον ρόλο της Αγγελικής, ο σεναριογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Η Αγγελική δεν μπήκε στην οικογένεια για να ερωτευτεί. Για να εκδικηθεί πήγε. Είναι μια γυναίκα που ακροβατεί ανάμεσα στον έρωτα και τον Θάνατο. Περίπου όπως κάνουμε όλοι, αλλά εκείνη την πυροδοτεί τον τραύμα της. Υπάρχει η ζωή, ο έρωτας, ο Μιχάλης, ο Στέφανος, υπάρχουν οι άντρες της ζωής της από τη μία και το τραύμα της από την άλλη…». Όσον αφορά τη συνεργασία των συντελεστών, τόνισε: «Υπάρχει μια ευτυχής σύμπραξη στη σειρά, καλό καστ, καλή σκηνοθεσία… Η ιστορία εξελίσσεται καλά, υπάρχει ένα πολύ δυνατό κείμενο».

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η καταστροφή των Αργυρών ξεκινά

 

Ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης αποκάλυψε επίσης ότι: “Η σχέση του Δημήτρη με την Κατερίνα κλιμακώνεται. Η γνωριμία της Αθηνάς με τον γιατρό εξελίσσεται, αλλά έχουν αντίπαλο τον… Δημήτρη, ο οποίος αισθάνεται «αποκλεισμένος» από την αγάπη της μητέρας του.

Ο Νικόλας τελειώνει με τις ουσίες, αλλά είναι ένας έντονα ενοχικός χαρακτήρας. Όταν αντιλαμβάνεται ότι το κορίτσι στο οποίο είχαν επιτεθεί πριν από χρόνια ήταν το κορίτσι του Μιχάλη, του γεννιέται η ανάγκη να φύγει από αυτό το περιβάλλον. Συγκρούεται με την οικογένεια, αλλά, έχοντας ανάγκη από χρήματα, γίνεται ντίλερ και κάποια στιγμή συλλαμβάνεται. Δεν μπορεί να πει την αλήθεια στον Στέφανο, αλλά δεν μπορεί και να διαχειριστεί την αλήθεια, όπως τα άλλα αδέλφια του.

Ο Νικόλας πάντως τη βγάζει καθαρή στο τέλος συγκριτικά με τους υπόλοιπους αδελφούς Αργυρού που συμμετείχαν στην επίθεση.

Ο Στέφανος σύντομο παίρνει τα ηνία της επιχείρησης. Ο Μιχάλης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Η Αγγελική χωρίζει από τον Μιχάλη και δεν θα ξαναγυρίσει σε αυτόν. Χωρίζουν γιατί ο Μιχάλης ερωτεύτηκε τη Μαργαρίτα, όχι την Αγγελική. Ακόμα και αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, πάλι δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα. Είχαν πολύ ιδεατή εικόνα για τη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η κόρη της Αγγελικής στην οικογένεια των Αργυρών

 

Η οικογένεια θα μάθει ποια είναι η Αγγελική και τότε όλα γίνονται πιο έντονα: υπάρχουν συνεχής πίεση, ανατροπές και αποκαλύψεις σε όλες τις δραματουργικές γραμμές της ιστορίας.

Τινάζονται διαδοχικά τα πάντα στον αέρα, αποκαλύπτονται πολλά και η κυλιόμενη καταστροφή της οικογένειας έχει πολύ ενδιαφέρον. Παρακολουθούμε τη συναισθηματική αντίδραση και τον αντίκτυπο που δημιουργούν όλες αυτές οι πληροφορίες στους ανθρώπους και πώς τις διαχειρίζονται. Η Αθηνά θα αρρωστήσει, θα ξαναμπεί στο νοσοκομείο, αλλά αντέχει.

Αποκαλύπτεται η σχέση του Παύλου με την Τζένη. Η Ελένη, που εμφανίζεται ως αδελφή των Αργυρών, ξέρει τι της γίνεται και έχει μια πολύ συγκεκριμένη ατζέντα. Θα περιμένουμε λίγο για να δούμε τι είναι και τι δεν είναι. Υπάρχουν διάφορες ανατροπές, αλλά και λίγος έρωτας…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *