ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85-86

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85-86

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85-86

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

Επεισόδιο 81

Ο Νικόλας παίρνει άδεια από το κέντρο για είναι με την οικογένειά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή και η Λένα ρωτάει τον Μιχάλη για το τι πραγματικά συνέβη στον στάβλο και τραυματίστηκε ο Δημήτρης.

Η Αγγελική έχει ένα τηλεφώνημα απ’ τον Μάκη που κλείνει την υπόθεση του Τολέγα μια και καλή.

Επεισόδιο 82

Η Αγγελική έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αθηνά προσπαθώντας να την παρηγορήσει για την κατάσταση του Δημήτρη. Η αγωνία για τη υγεία του Δημήτρη φέρνει κοντά ακόμα και τον Στέφανο με τον Παύλο.

Ο Παύλος νιώθοντας τύψεις που δεν άκουσε τον Δημήτρη όταν προσπαθούσε να τον προειδοποιήσει για τον Μιχάλη, ξεσπάει στην Τζένη. Η επίσκεψη της Κατερίνας στο νοσοκομείο εξοργίζει την Αθηνά που δεν θέλει να την βλέπει μπροστά της.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85-86

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85-86Επεισόδιο 83

Η Αγγελική έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αθηνά προσπαθώντας να την παρηγορήσει για την κατάσταση του Δημήτρη. Η αγωνία για τη υγεία του Δημήτρη φέρνει κοντά ακόμα και τον Στέφανο με τον Παύλο.

Ο Παύλος νιώθοντας τύψεις που δεν άκουσε τον Δημήτρη όταν προσπαθούσε να τον προειδοποιήσει για τον Μιχάλη, ξεσπάει στην Τζένη. Η επίσκεψη της Κατερίνας στο νοσοκομείο εξοργίζει την Αθηνά που δεν θέλει να την βλέπει μπροστά της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Ο Στέφανος μαθαίνει το έγκλημα των αδερφών του

Η Κατερίνα θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και την αγάπη της για τον Δημήτρη, της ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης της ζήτησε να παντρευτούν. Η Ελένη πληροφορείται απ’ τον Μιχάλη για το ατύχημα του Δημήτρη, συνειδητοποιώντας ότι αυτή η συγκυρία συμφέρει πολύ τα σχέδια της.

Η Αγγελική βλέποντας τους όλους να υποφέρουν τόσο, έχει δεύτερες σκέψεις και τύψεις για το σχέδιο της.

 

Επεισόδιο 84

Ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένος σωματικά και ψυχολογικά. Η Αγγελική αναλαμβάνει τη φροντίδα του, ενώ πενθεί για τον θάνατο της μητέρα της.

Ο Στέφανος της δείχνει πόσο θέλει να είναι κοντά της. Ο Μιχάλης προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Η Κατερίνα στέλνει γράμμα στο Δημήτρη για να επικοινωνήσει μαζί του.

Η Σοφία εξακολουθεί να κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η Αγγελική και ο Μιχάλης αναρωτιούνται γιατί δεν αποκάλυψε ο Δημήτρης την αλήθεια για το ατύχημα.

Ο Στέφανος εκδηλώνει ξανά τα συναισθήματα του στην Αγγελική, ενώ πια έχει λόγο να πιστεύει πως είναι αμοιβαία…ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85-86

Επεισόδιο 85

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Μιχάλη. Η Αγγελική κρύβει τα αληθινά της αισθήματα από το Στέφανο.

Η ψυχίατρος συμβουλεύει την Αθηνά να φέρει τον Δημήτρη σε επαφή με την Κατερίνα, όμως η Αγγελική προσπαθεί να την αποτρέψει, το ίδιο και η Όλγα. Ο Δημήτρης φανερώνει στην Αγγελική ότι γνωρίζει πως ήταν έξω από τον στάβλο, ενώ εκείνος δεχόταν επίθεση από το άλογο.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Ο Δημήτρης είναι Δολοφόνος και Βιαστής

Η Ελένη κάνει το τεστ dna. Η Σοφία και ο Αντρέας έρχονται κοντά. Η Τζένη βγαίνει με τις φίλες της και καταλήγει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Ο Στέφανος προσεγγίζει ξανά την Αγγελική, τους διακόπτει όμως η Τζένη, που μπαίνει στο σπίτι μεθυσμένη.

 

Επεισόδιο 86

Ο Στέφανος με τη Τζένη μιλούν για τη σχέση τους και έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Η Κατερίνα πάει να δει τον Δημήτρη, ενώ όλοι την προειδοποιούν γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσει. Ο Παύλος βρίσκει τον Στέφανο, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι έκανε το τεστ DNA και τσακώνονται.

Ο Μιχάλης ζητάει από την Όλγα να προσέχει την Κατερίνα και καταλήγει να της λέει την αλήθεια για το ατύχημα. Η Σοφία πηγαίνει κρυφά στον γυναικολόγο αλλά ο Παύλος την ανακαλύπτει και αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85-86

Η Αγγελική συνεχίζει να πολιορκείται από τον Στέφανο και αμφιταλαντεύεται για τα ψέματά της, ενώ ο Δημήτρης με παρόμοια διάθεση εξομολογείται στην Αθηνά ότι ήρθε η ώρα να βγάλει από μέσα του όσα τον βαραίνουν.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85-86

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *