ΕΞΑΨΗ – Spoiler: Η Εβίτα και η Κλαίρη εγκαταλείπουν τον Αλέξανδρο

ΕΞΑΨΗ – Spoiler: Η Εβίτα και η Κλαίρη εγκαταλείπουν τον Αλέξανδρο

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ΕΞΑΨΗ

Φαίνεται πως ο Αλέξανδρος δεν κατάφερε να χειριστεί σωστά την κατάσταση ανάμεσα στην Εβίτα και στην Κλαίρη, με αποτέλεσμα να έρθει ο μεγάλος διπλός χωρισμός, στη σειρά Έξαψη. Ίσως, αρκετοί τηλεθεατές, να περίμεναν αυτή την εξέλιξη, καθώς η κατάσταση έχει μπλεχτεί ιδιαίτερα, ειδικά με τις απόπειρες δολοφονίας της γνωστής δημοσιογράφου.

Επιπλέον, η εμφάνιση του Κωστή στο νησί, αναστάτωσε αρκετά την Εβίτα, όσο κι αν η ίδια προσπαθεί να το κρύψει. Οι ανατροπές προβλέπονται πολλές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, με τον Αλέξανδρο να βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Έξαψη: Διπλός χωρισμός για Εβίτα – Αλέξανδρο & Αλέξανδρο – Κλαίρη

Ο Αλέξανδρος, στην προσπάθειά του να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένειά του, αλλά και στον μεγάλο του έρωτα, αποτυγχάνει. Η αδιαφορία του και η απομάκρυνσή από την Εβίτα, έχει γίνει αντιληπτή στην πρωταγωνίστρια, η οποία, καθημερινά, αντιλαμβάνεται πως, τελικά, δεν αναγνωρίζει τον άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Γιατί δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη, έστω για λίγο;»

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, η απόπειρα δολοφονίας στον Αλέξανδρο, εξοργίζει την Κλαίρη και την απομακρύνει από το Ναύπλιο. Η νεαρή πρωταγωνίστρια, βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι, μακριά από όλους και όλα όσα την απασχολούν. Ο Αλέξανδρος, θα κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει, αγνοώντας παντελώς την Εβίτα.

 

Σύμφωνα με το TV24, η Εβίτα, με την βοήθεια του Κωστή, παρακολουθεί τα βήματα του άντρα της, τα οποία την οδηγούν στο μοναστήρι. Εκεί, τον πιάνει στα πράσα με την Κλαίρη, με αποτέλεσμα ο διπλός χωρισμός να έρθει για τα δύο διαφορετικά ζευγάρια (Αλέξανδρος, Κλαίρη, Εβίτα) στη σειρά Έξαψη. Η Εβίτα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ζητάει από τον Αλέξανδρο να μη την ξανά πλησιάσει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Μαργέτα: «Πάρε τον Μάρκο και φύγετε πριν να είναι αργά»

Ενώ όλα φαίνονται, σχετικά, εύκολα τώρα για τον Αλέξανδρο και την Κλαίρη, η σχέση αυτή δε θα προχωρήσει. Η Κλαίρη δε θα μπορέσει να συνειδητοποιήσει εύκολα πως κατέστρεψε μια οικογένεια, μέσα σε μια στιγμή. Η ζωή όλων θα ανατραπεί σε δευτερόλεπτα, καθώς δε θα είναι τίποτα το ίδιο για κανέναν. Ο Αλέξανδρος θα βρεθεί σε απελπιστική θέση.

Πηγή: youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *