ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Θρήνος για την Αγγελική! Ο Θάνατος που την κλονίζει

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Θρήνος για την Αγγελική

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Θρήνος για την Αγγελική! Ο Θάνατος που την κλονίζει

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η αγωνία για την υγεία του Δημήτρη φέρνει ακόμη πιο κοντά και τον Στέφανο με τη νοσοκόμα. Μάλιστα, τότε και για πρώτη φορά, η Αγγελική, βλέποντάς τους όλους να υποφέρουν τόσο, έχει δεύτερες σκέψεις και τύψεις για το σχέδιό της και σκέφτεται πως ίσως πρέπει να το σταματήσει. Ένα δυσάρεστο νέο, όμως, έρχεται από την Αθηνά και θα τη συγκλονίσει. Η αγαπημένη της μητέρα πεθαίνει και η Αγγελική βυθίζεται στη θλίψη.

Όλοι τής συμπαραστέκονται, αλλά πολύ περισσότερο η Αθηνά, ο Μιχάλης και φυσικά ο Στέφανος. Η κοπέλα είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, αλλά επιλέγει να επιστρέφει γρήγορα στο κτήμα, προκειμένου να ξεχαστεί με τη δουλειά καθώς περνάει ο καιρός. Τις επόμενες μέρες, ο Δημήτρης καταφέρνει και ξεπερνάει τον κίνδυνο και παίρνει εξιτήριο.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14-15

Επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένος σωματικά και ψυχολογικά. Η Αγγελική αναλαμβάνει τη φροντίδα του, ενώ συνεχίζει να πενθεί για τον θάνατο της μητέρας της. Νιώθει πιο μόνη από ποτέ, καθώς πια δεν έχει κανέναν από τους γονείς της παρά μόνο της αδελφή της, η οποία όμως είναι μακριά.

Ο Στέφανος, βέβαια, της δείχνει πόσο θέλει να είναι κοντά της. Κάνει τα πάντα προκειμένου να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Ο ίδιος δεν μπορεί, όμως, να κρύψει τα ερωτικά συναισθήματα που έχει για εκείνη. Εκδηλώνει και πάλι όσα νιώθει στην Αγγελική, ενώ πια έχει λόγο να πιστεύει πως είναι αμοιβαία, καθώς εκείνη δεν προσπαθεί ξανά να τον απομακρύνει όπως παλιότερα. Ωστόσο όπως μας λέει το serfare.com κρύβει τα αληθινά της αισθήματα από τον Στέφανο. Εν τω μεταξύ, ο γάμος εκείνου με την Τζένη περνάει κρίση και πια είναι φανερό πως έχουν εντελώς διαφορετική οπτική για τη ζωή τους.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Ο Στέφανος μαθαίνει το έγκλημα των αδερφών του

Μάλιστα σύμφωνα με το σέρφαρε η Τζένη βγαίνει με τις φίλες της και καταλήγει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Το ίδιο βράδυ, ο Στέφανος προσεγγίζει ξανά την Αγγελική, τους διακόπτει όμως η Τζένη, που μπαίνει στο σπίτι μεθυσμένη. Το επόμενο πρωί, το ανδρόγυνο μιλάει για τη σχέση του και έρχεται σε μεγάλη ρήξη. Ο Στέφανος τότε συνειδητοποιεί πως η Τζένη δεν τον κάνει ευτυχισμένο και δεν είναι ερωτευμένος μαζί της. Η μοναδική γυναίκα που τον κάνει να νιώθει όμορφα είναι η Αγγελική.

Έτσι, μη μπορώντας να κρυφτεί πια, συνεχίζει να την πολιορκεί. Εκείνη, όμως, παλεύει με τα ψέματά της και αναγνωρίζει πως ίσως δεν έχει κανένα μέλλον με τον Στέφανο, καθώς, αν ανακαλύψει όσα τους κρύβει, η αντίδρασή του θα είναι ακραία.

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Θρήνος για την Αγγελική! Ο Θάνατος που την κλονίζει

serfare.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *