ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Κλινικά Νεκρός ο Δημήτρης! Η Αλίκη καταρρέει

ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Κλινικά Νεκρός ο Δημήτρης! Η Αλίκη καταρρέει

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς

Ο Δημήτρης, εμπλέκεται σε μία συμπλοκή ανάμεσα στην Αλίκη και τον Μάρκο και δέχεται έναν πυροβολισμό. Όπως Θα παρακολουθήσουμε όμως η κατάσταση του είναι κρίσιμη και ο πατέρας του παίρνει μία δύσκολη και επίπονη απόφαση, που προκαλεί θλίψη σε όλους και ειδικά στην Αλίκη…

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Όπως μας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του MYtv , ο Δημήτρης κατά τη συμπλοκή που είχε με τον Μάρκο και την Αλίκη δέχτηκε μία σφαίρα. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υγεία του μέρα με την ημέρα χειροτερεύει.

Η Αλίκη, με μοναδικό όπλο την ελπίδα και την πίστη, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγα­πημένου της και αισθάνεται τρομερές τύψεις για την κατάσταση του. Στο νοσοκομείο όμως καταφτάνει και ο πατέρας του Δημήτρη, ο Κωνσταντί­νος. Ο τελευταίος, φανερά καταρρακωμένος, ζητάει από τους γιατρούς να τον ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του. Τα νέα, όμως, είναι δυσάρεστα μιας και οι γιατροί δίνουν πολύ λίγες ελπί­δες για να τα καταφέρει ο Δημήτρης.

Διαβάστε Επίσης  Πύρινη κόλαση στη Ζάκυνθο: Εκκενώνονται τα χωριά Αγαλάς και Κερί

Ο Κωνσταντίνος, τραγική φιγούρα δίπλα στον γιο του, λυγίζει και παρακαλεί να γίνει ένα θαύμα και να συ­νέλθει. Το απόγευμα πηγαίνει από το νοσοκομείο και ο Χρήστος. Τότε ο άντρας αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο μια επιθυμία που είχε ο Δημή­τρης. Τα λόγια του ξαφνιάζουν και διχάζουν τόσο την Αλίκη όσο και τον πατέρα του. Την επόμενη μέρα, ο Άγγελος διαπιστώνει την επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη.

Έπειτα, ο γιατρός ζητάει από τον πατέρα του να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Τότε του ανακοινώνει πως, παρόλο που ο Δημή­τρης τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει δώσει σκληρή μάχη για να κρα­τηθεί στη ζωή, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι ελπίδες για να ζήσει ο γιος του λιγοστεύουν και πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα χει­ρότερα. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να πιστέψει πως χάνει το παιδί του, ενώ όταν η Αλίκη μαθαίνει τα δυσάρεστα αυτά νέα καταρρέει.

Διαβάστε Επίσης  Ανοικτή το βράδυ της Κυριακής η Βαρβάκειος και η Αγορά του Ρέντη - Οι τιμές για το σαρακοστιανό τραπέζι

 

Πράγμα­τι, τα επόμενα εικοσιτετράωρα η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο και αυτό προκαλεί μεγάλη οδύνη στην Αλίκη. Πα­ράλληλα, ο πατέρας του βρίσκεται μπροστά στο πιο δύσκολο δίλημμα της ζωής του.

Όλοι είναι αναστατωμένοι από τις εξελίξεις και βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη, αφού η αντοχή του δείχνει να φτάνει στο τέ­λος της και οι ελπίδες το υ ς για τη σωτηρία του σβήνουν. Ο Κωνσταντί­νος, ύστερα από σκέψη, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και δίνει την έγκρι­ση του να σβήσουν τα μηχανήματα που κρατούν στη ζωή τον Δημήτρη.

Δεν θέλει να ταλαιπωρείται άλλο από τη στιγμή που δεν υπάρχει γυρισμός. Όμως, αυτή του η απόφαση προκαλεί πόνο και θλίψη σε όλους! Η Αλίκη, λοιπόν, πηγαίνει καταρρακωμένη και αποχαιρετά τον Δημήτρη λίγο πριν ο Άγγελος σβήσει τα μηχανήματα…

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *