5 απλοί κανόνες για να χάσεις κιλά

5 απλοί κανόνες για να χάσεις κιλά5 απλοί κανόνες για να χάσεις κιλά

Κανόνες για να χάσεις κιλά

Αγχώνεσαι, ανεβαίνεις στη ζυγαριά και σε πιάνει κρύος ιδρώτας, θες να μπεις στο παλιό σου παντελόνι και δεν τα καταφέρνεις. Αν δεν είσαι έτοιμος ή έτοιμη να θυσιάσεις απολαύσεις και γεύσεις, ή να γυμναστείς σκληρά, υπάρχουν 5 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και δεις αποτελέσματα.

Κοιμήσου περισσότερο

Όσο περισσότερο μένουμε ξύπνιοι, τόσο περισσότερο πεινάμε, υποκύπτουμε σε πειρασμούς, και οι θερμίδες κάνουν πάρτυ μέσα στην ημέρα. Φυσικά ΄δεν λέμε να κοιμάσαι 16 ώρες, αλλά αν μπορείς να κοιμάσαι νωρίς το βράδυ, πριν σε πιάσουν οι συνηθισμένες νυχτερινές λιγούρες, ή η διάθεση για ένα ποτό, τότε θα έχεις ένα πλεονέκτημα στην απώλεια κιλών.

Διαβάστε Επίσης  Πόσα γεύματα πρέπει να κάνω μέσα στη μέρα για να χάσω βάρος

Βάλε κίνηση στη ζωή σου

Κίνηση είναι ενέργεια. Ενέργεια ισοδυναμεί με απώλεια θερμίδων και κυρίως λίπους. Ξέχνα το ασανσέρ, χρησιμοποίησε τις σκάλες. Περιόρισε το αυτοκίνητο, περπάτα περισσότερο. Ξεκίνα ένα άθλημα για να είναι περισσότερο διασκεδαστική η γυμναστική.

Συμβάδιζε με την εποχή

Προτίμησε φρούτα και σαλάτες εποχής, πρώτον γιατί είναι φρέσκα και δεύτερον γιατί είναι φθηνότερα. Βρες συνταγές βασισμένες σε υλικά εποχής που δεν έχουν πολλές θερμίδες και απόλαυσε φαγητά που δεν θα επιβαρύνουν την κατάστασή σου.

Διαβάστε Επίσης  5 τρόποι για να κάψετε το λίπος με φυσικό τρόπο

Ξηροί καρποί

Διατροφικά είναι θησαυρός. Θερμιδικά δεν είναι εχθρός σου στη μάχη με τη ζυγαριά. Αλλά δεν είναι και νερό…Περιόρισε την ποσότητα που καταναλώνεις, κάθε φορά και περισσότερο, μέχρι 5-6 αμύγδαλα να περιορίζουν την αίσθηση της πείνας που έχεις.

Προτίμησε γεύματα με καθαρή πρωτείνη

Θα το δείς σε πολλές δίαιτες, να σε συμβουλεύουν να τρως άπαχο κρέας χωρίς σάτσες και συνοδευτικά. Είναι ένας εύκολος τρως να μην πεινάς και να λαμβάνεις καλές θερμίδες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση