ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Άγριο Έγκλημα! Ο Βόσκαρης βάφει τα χέρια του με αίμα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Άγριο Έγκλημα! Ο Βόσκαρης βάφει τα χέρια του με αίμαΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Άγριο Έγκλημα! Ο Βόσκαρης βάφει τα χέρια του με αίμα

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Βόσκαρης σκοτώνει μία από τις γυναίκες που έχουν πάει στον Γραμματικό και έχουν αποκαλύψει τους βιασμούς του στις «Άγριες Μέλισσες»

 

Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται να φέρουν τα «πάνω κάτω» στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τον Δούκα να ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και τον Κωνσταντή να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου, η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί.

Η Δρόσω μαθαίνει για την καινούρια καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης και όλοι φοβούνται πως το νέο είναι θέμα ωρών να κάνει τον γύρο του Διαφανίου. Η σχέση του Άγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο, ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών, αλλά προκαλεί μεγάλη ζήλεια στη Πηνελόπη. Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης. Μία τρίτη γυναίκα ξέρει το βίαιο παρελθόν του Βόσκαρη.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτό είναι το ανατριχιαστικό τέλος του Βόσκαρη

 

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης βάφει τα χέρια του με αίμα για να γλιτώσει από τα χειρότερα

Στην εκπομπή «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ότι ο Μάνος Βόσκαρης βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση γιατί οι κατηγορίες εναντίον του πληθαίνουν. Έχει στριμωχτεί και πρέπει να δει τι θα κάνει για να γλιτώσει. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε για αυτόν τρεις επώνυμες καταγγελίες. Η πρώτη είναι της Ελένης Σταμίρη, η δεύτερη της Λέττας και η τρίτη της Μαρίας Μαδούρου – την οποία υποδύεται η ηθοποιός Ξένια Αλεξίου.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις αυτής της εβδομάδας

 

Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, γιατί είναι μία γυναίκα που αποφυλακίστηκε, έκανε οικογένεια, έκανε παιδιά και πιέστηκε πολύ για να καταθέσει επώνυμα στον εισαγγελέα ότι βιάστηκε. Ο Μάνος Βόσκαρης – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης – πριν φτάσουμε στη δίκη προσπαθεί να εξαφανίσει αυτή τη γυναίκα. Θα γίνει δολοφόνος, θα βάψει τα χέρια του με αίμα και θα τη σκοτώσει. Με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό το φρικτό έγκλημα και πώς θα αποκαλυφθεί θα το δούμε στην πορεία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» .

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *