Έρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1

 

ΈρωτΈρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1ας με διαφορά: Επεισόδιο 1

Πέμπτη 28/1/21, στις 21:00 – Επεισόδιο 1:

Η Ζέτα είναι μια γυναίκα τριανταεννέα ετών, που μεγαλώνει τα τρία παιδιά μόνη με τη βοήθεια της πεθεράς της, της Μάρως. Η αδελφή της, η Ελβίρα τής κανονίζει ένα ραντεβού για να γνωρίσει κάποιον. Αλλά η βραδιά έχει αναπάντεχη εξέλιξη και καταλήγει να γνωρίσει τον Κωστή, τον γοητευτικό μπάρμαν του μαγαζιού. Ύστερα από ένα μικρό ατύχημα της Ζέτας, οι δυο τους περνούν τη νύχτα στα Επείγοντα, όπου έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα.

 

Ο Κωστής τής λέει ότι συγκατοικεί με τον κολλητό του, τον Άρη και εκείνη τού λέει ότι μαζί με την φίλη της τη Φαίη διατηρούν ένα ινστιτούτο αισθητικής. Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και είναι φανερό ότι ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια έλξη. Όταν η Ζέτα, με νάρθηκα στο πόδι της, αποχωρεί με ένα ταξί, δεν του δίνει το τηλέφωνό της, αλλά ξεχνάει πίσω της τη γόβα της. Την επόμενη ημέρα, ο Κωστής αναζητά το ινστιτούτο αισθητικής για να της επιστρέψει τη γόβα. Και έτσι, το παραμύθι αρχίζει…

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 1

Έρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1Η Ζέτα (Φαίη Ξυλά) είναι μια όμορφη γυναίκα τριανταεννέα ετών. Μένει μαζί με τα τρία της παιδιά και την πεθερά της, η οποία τη στηρίζει, μετά την αποχώρηση από το σπίτι, του γιου της Στέλιου. Η Ζέτα έμεινε έγκυος στην πρώτη της κόρη, όταν ήταν μόλις εικοσιτριών. Παντρεύτηκε το Στέλιο και απέκτησαν άλλα δύο παιδιά. Εκείνος αποφάσισε να αναζητήσει αποδοτικότερη εργασία στο εξωτερικό, αλλά σιγά – σιγά απομακρύνθηκε από την οικογενειακή εστία. Η Ζέτα πήρε τη ζωή της στα χέρια της και με τη βοήθεια της πεθεράς της, πήγε σε μια σχολή αισθητικής και άνοιξε, μαζί με τη φίλη της, τη Φαίη, ένα μικρό beauty salon. Αφοσιώθηκε στη δουλειά της και στην οικογένειά της, χωρίς να βάλει άλλο άντρα στη ζωή της, μέχρι τη στιγμή, που συνάντησε τυχαία τον Κωστή.

Έρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1

Ο Κωστής (Βασίλης Μίχας) είναι ένας εικοσιτετράχρονος μπάρμαν. Όμορφος, γυμνασμένος και με ακαταμάχητο χαμόγελο, είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες. Συγκατοικεί με τον κολλητό του, με τον οποίο είναι φίλοι από το σχολείο, και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Η γνωριμία του με τη Ζέτα ανατρέπει, σε μια στιγμή, όλη του τη ζωή και παρά το αρχικό σοκ της διαφοράς ηλικίας, και τις ποικίλες αντιδράσεις, αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους, διότι συνειδητοποιούν, πως δε μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλο!

Έρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1

Η Μάρω (Ντίνα Μιχαηλίδου) είναι η πεθερά της Ζέτας και το στήριγμά της στο μεγάλωμα των παιδιών, από τη μέρα που τους εγκατέλειψε ο γιος της. Μένει στο ισόγειο του σπιτιού και επειδή είναι μόλις εξηντατριών ετών, διοχετεύει την ενέργειά της στο ράψιμο των μεσαιωνικών ρούχων, που φοράει η μεγάλη της εγγονή, η Μαριάννα. Παράλληλα, αγοράζει διαδικτυακά και μεταπουλάει πήλινους νάνους, που διακοσμούν κήπους και αυλές. Όπως είναι φυσικό, η αντίδραση της στην αποκάλυψη της σχέσης της Ζέτας με τον Κωστή τη βρίσκει αντίθετη και κάνει ό,τι μπορεί για να επαναφέρει την οικογενειακή τάξη, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή και ο γιος της θα επιστρέψει στο σπίτι του. Φυσικά, ούτε οι εγγονές της βλέπουν με καλό μάτι τον ερχομό του Κωστή στη ζωή της μητέρας τους.

Διαβάστε Επίσης  Έλληνες στρατιωτικοί: “Καθαρά” κινητά και … έξι μήνες στη φυλακή

Έρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1

Η δεκαεξάχρονη Μαριάννα (Χριστίνα Μαθιουλάκη) είναι η μεγάλη κόρη της Ζέτας. Πιστεύει ότι «ζούμε στον Μεσαίωνα, αλλά δεν το έχουμε καταλάβει» και ντύνεται και φέρεται αναλόγως. Η δεκατριάχρονη Πηνελόπη (Αρετή Γκαρίπη) είναι η δεύτερη κόρη της και διάγει τη ροζ προεφηβεία, λατρεύει να χορεύει jazz και μπαλέτο, δέχεται ιντερνετικό μπούλινγκ από συμμαθητές της, αλλά ζει και ένα πλατωνικό έρωτα με το δεκαοκτάχρονο Ηλία, που δουλεύει στο ίδιο μπαρ με τον Κωστή. Ο οκτάχρονος Μάρκος (Ιωάννης Παπαντωνίου) είναι ο μικρός γιος της Ζέτας και ο μόνος που συμπαθεί τον Κωστή, επειδή θα ήθελε να έχει ένα μπαμπά, για να παίζει μαζί του ποδόσφαιρο και ηλεκτρονικά παιχνίδια.


Η Φαίη (Βίβιαν Κοντομάρη) είναι η φίλη και συνεργάτιδα της Ζέτας, μια ευχάριστη και εξωστρεφής κοπέλα, που δε στάθηκε τυχερή στην προσωπική της ζωή. Στέκεται, όμως, στο πλευρό της φίλης της και την προτρέπει να ζήσει αυτό τον έρωτα και να χαθεί στη μαγεία του. Στόχος ζωής για τη Φαίη είναι να αποκτήσει το δικό της σπίτι. Όμως, επειδή είναι μόνη της, αυτό δεν είναι εύκολο! Τη λύση θα της δώσει ένας πελάτης του beauty salon, ο Δαμιανός.

Ο Δαμιανός (Αργύρης Αγγέλου) είναι ένας σαραντάρης διακοσμητής, που θα συμμεριστεί το όνειρό της Φαίης και θα αποφασίσουν να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους, μαζί! Παρόλο που εκείνος είναι ομοφυλόφιλος, η σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα είναι αρκετά περίπλοκη και θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Έρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1

Ο Άρης (Γιάννης Σίντος) είναι ο παιδικός φίλος του Κωστή. Η σχέση του Kωστή με τη Ζέτα, προκαλεί την έντονη αντίδρασή του. Αισθάνεται στριμωγμένος, τόσο από την… προδοσία του κολλητού του φίλου, όσο και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό στο γραφείο, από τη συνάδελφό του, την εικοσιδυάχρονη μελαχρινή καλλονή Μπέτυ (Ευφροσύνη Κουτσουβέρη), που την απεχθάνεται ως συνάδελφο, αλλά το συναρπάζει ως γυναίκα. Ο επαγγελματικός τους ανταγωνισμός, σύντομα θα μετατραπεί σε ένα έρωτα, που θα τους προσφέρει έντονες συγκινήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική - Ηχησε το 112

Ο Χρήστος (Δημήτρης Καπετανάκος) είναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ, όπου εργάζεται ο Κωστής. Είναι ένας γκρινιάρης, αλλά καλόκαρδος τύπος, που έχει κι αυτός πάθος με τις γυναίκες και δε βλέπει με καλό μάτι τη σχέση του με τη Ζέτα. Έχοντας πικρή προσωπική πείρα, συνιστά στον Κωστή προσοχή, για να μη καταλήξει «προσωρινός μπαμπάς».

Έρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1

Η Ελβίρα (Έρρικα Μπίγιου), η αδελφή της Ζέτας, είναι μια δυναμική και φιλόδοξη γυναίκα, που διευθύνει μια διαφημιστική εταιρεία και αγνόησε το ρόλο της μητρότητας, προκειμένου να ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι παντρεμένη με το Φίλιππο, ένα επιτυχημένο ανώτερο τραπεζικό. Είναι καταπιεστική και επικριτική με την αδελφή της και, φυσικά, αντίθετη στην απόφασή της να προχωρήσει σε σχέση με τον Κωστή. Προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να διαλύσει αυτή τη σχέση, προκειμένου να δημιουργήσει η ίδια ένα καλύτερο μέλλον για τη Ζέτα, συστήνοντάς της άντρες ωριμότερους και ανεξάρτητους οικονομικά.

Έρωτας με διαφορά: Επεισόδιο 1

Ο Φίλιππος (Σταύρος Νικολαΐδης), ο σύζυγος της Ελβίρας, είναι ρεαλιστής και έχει και εκείνος την άποψη ότι τα παιδιά αποτελούν εμπόδιο στην επαγγελματική καταξίωση και στην οικονομική ανέλιξη, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι η οικονομική ευμάρεια και η πολυτελής διαβίωση είναι πολύ πιο σημαντικά, από τις ερωτικές περιπέτειες. Ο Φίλιππος, σε αντίθεση με τη γυναίκα του, συμπαθεί τον Κωστή και συμμαχεί με τη Ζέτα, προκειμένου να βάλουν φρένο στα σχέδια της καταπιεστικής Ελβίρας.

Πρωταγωνιστούν: Φαίη Ξυλά (Ζέτα), Βασίλης Μίχας (Κωστής), Ντίνα Μιχαηλίδου (Μάρω), Βίβιαν Κοντομάρη (Φαίη), Γιάννης Σίντος (Άρης), Δημήτρης Καπετανάκος (Χρήστος), Έρρικα Μπίγιου (Ελβίρα), Σταύρος Νικολαΐδης (Φίλιππος), Αργύρης Αγγέλου (Δαμιανός), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Μαριάννα), Αρετή Γκαρίπη (Πηνελόπη), Ιωάννης Παπαντωνίου (Mάρκος), Ευφροσύνη Κουτσουβέρη (Mπέτυ), Αλέξανδρος Καραδήμας (Hλίας), Τζένυ Κοτοπούλου (Στέλλα), Φάνης Μουρατίδης (Στέλιος), Μαρία Αλιφέρη (Ιουλία), Φωτεινή Τσακίρη (Ναταλία), Αντώνης Κρόμπας (Αλέξανδρος), Μιχάλης Αλικάκος (Μιχάλης), Γιάννης Μάνθος (Τάκης), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Τόνια), Δημήτρης Κυρατσούδης (Νικ), Μάξιμος Λιβιεράτος (Ερμής), Βίκυ Μεϊδανόγλου (Βάνα), Μυρτώ Λαμνίδη (Αννούλα), Λήδα Σαμουηλίδου (δασκάλα), Αλίκη Ζαχαροπούλου (μητέρα Ερμή), Μαρτίνα Δημοπούλου (ρεσεψιονίστ), Λάζαρος Βασιλείου (Θάνος), Μαρία Εγγλεζάκη (Σουζάνα), Ανδρέας Ζήκουλης (Γιώργος), Τηλέμαχος Κρεβάικας (νευρολόγος)

 

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Claudio Bolivar

Production designer: Ηλίας Λεδάκης

Ενδυματολόγος: Ηλένια Δουλαδίρη

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Παραγωγή: Star

(Βασισμένο στο format «Step Dave»)

 

www.star.gr

Facebook: www.facebook.com/ErwtasMeDiafora.Official

Instagram: www.instagram.com/erwtasmediafora

Twitter: twitter.com/ErwtasMeDiafora

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *