Ο μικρός Σέργιος εξαφανίζεται και προκαλεί σοκ στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Ο μικρός Σέργιος εξαφανίζεται και προκαλεί σοκ στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Ο μικρός Σέργιος εξαφανίζεται και προκαλεί σοκ στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, μετά από 6 χρόνια και κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την κοιτάνε με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη αλλά για άλλη μια φορά θα δεχτεί την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης, ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες! «Είναι η θεία η Ελένη», λέει η Ασημίνα στον μικρό Σέργιο, αλλά εκείνος κρύβεται πίσω της από τον φόβο του και απαντάει: «Δεν θέλω να της μιλήσω! Εκανε κάτι κακό».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος και ο Αιμίλιος Χειλάκης στο σπίτι του Δούκα

Η Ελένη κοιτάζει σαστισμένη την Ασημίνα και εκείνη της λέει πως η Μυρσίνη ευθύνεται γι’ αυτό. Ο μικρός Σέργιος φοβάται και τρέμει την επιστροφή της θείας του που ήταν στη φυλακή γιατί έκανε κάτι πολύ κακό και εξαφανίζεται! Ολοι αγωνιούν και τον ψάχνουν και τελικά τον βρίσκουν κρυμμένο στην αποθήκη του σπιτιού: «Δεν ήθελα να με βρει η θεία Ελένη, γι’ αυτό κρύφτηκα εδώ!

Θα μου κάνει κι εμένα κακό», τους λέει. Αυτή η κατάσταση φέρνει την Ελένη αντιμέτωπη τόσο με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο, αλλά και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Καθηλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι η Μυρσίνη

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi ΣΙΡΙΑΛ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *