ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη αποφυλακίζεται! Ο μικρός Σέργιος δεν θέλει να τη δει

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη αποφυλακίζεται! Ο μικρός Σέργιος δεν θέλει να τη δειΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη αποφυλακίζεται! Ο μικρός Σέργιος δεν θέλει να τη δει

Ο μικρός Σέργιος δεν θέλει να δει την Ελένη «ούτε ζωγραφιστή» στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Εξελίξεις «φωτιά» περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό αναφορικά με τις ζωές της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝT1. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη να επιστρέφει στο Διαφάνι.

Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα η Μυρσίνη θα γίνει έξαλλη, όταν μάθει ότι η Ελένη αποφυλακίζεται και μάλιστα τής δίνεται χάρη από τον Υπουργό Πεσματζή, επειδή έσωσε τη κόρη και το γαμπρό του, από βέβαιο θάνατο. Τα βάσανα της Ελένης τελειώνουν, μια εξέλιξη που λυτρώνει τον Λάμπρο. Η αποφυλάκιση της Ελένης θα προκαλέσει τριγμούς και στη σχέση Ασημίνας-Νικηφόρου.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: «Μπάμπης, Προκόπης και Λάμπρος θα μαρτυρήσουν από το ξύλο»

Ο μικρός Σέργιος – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο χαριτωμένος Σπύρος Ντούγιας – επηρεασμένος από τη γιαγιά του, τη Μυρσίνη – και φέροντας ένα τόσο «βαρύ όνομα» – δε θα θέλει να συναντήσει και να γνωρίσει τη θεία του Ελένη, γεγονός που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς του. Ο Νικηφόρος θα είναι επιφυλακτικός και προβληματισμένος για το αν πρέπει το παιδί να δει τη θεία του και από την άλλη πλευρά η Ασημίνα θα θέλει ο γιος της να γνωρίσει την μεγάλη της αδελφή και θεία του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης επιλέγει τον θάνατο – Η λύτρωση

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη αποφυλακίζεται! Ο μικρός Σέργιος δεν θέλει να τη δει

Ο Κωνσταντής , στο μεταξύ, θα προσπαθήσει να πείσει τη Δρόσω να αλλάξει δρόμο και μάλιστα θα συναντήσει και τον Τάκη. Στα επόμενα επεισόδια κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί ο Κωνσταντής από το Διαφάνι κάτι που θα φέρει αναστάτωση στην οικογένεια Σεβαστού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *