ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: «O Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη»

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: «O Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη»ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: «O Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη»

Είναι από τους αγαπητούς ήρωες του κοινού στη δημοφιλή σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Παύλος Ορκόπουλος μιλά για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα επόμενα επεισόδια.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται και φέτος στις Άγριες Μέλισσες, με το ρόλο του Νέστορα, ο οποίος στηρίζει τις αδερφές Σταμίρη σε κάθε τους βήμα.

Τι ξεχωρίζετε στον Νέστορα;

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: «O Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη»
Ο Νέστορας είναι ένας πολύ σημαντικός και ενδιαφέρων χαρακτήρας. Είναι ένας πεπειραμένος άνθρωπος, απόστρατος, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία ζωής. Είναι μια οντότητα πολύ ελκυστική για να την προσεγγίσει ένας ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΄Ολα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς

Προστατεύει ουσιαστικά τις αδερφές Σταμίρη στο Διαφάνι. Ήταν φίλος με τον πατέρα τους. Τα κορίτσια έχουν εντολή να προσέχουν τον Νέστορα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Τις αγαπά και τις προστατεύει.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: «O Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη»

Η Ελένη θα αθωωθεί και θα επιστρέψει με τη Δρόσω στο Διαφάνι. Θα είναι δίπλα της;

Ο Νέστορας είναι πάντα δίπλα στην Ελένη και τις αδελφές της. Έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Νιώθει πολύ καλά, όταν τις βλέπει ευτυχισμένες.Όταν επιστρέψει η Ελένη στο Διαφάνι, μοιραία θα ξεκινήσουν συγκρούσεις. Θα έχουμε καινούργια γεγονότα. Δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος.Δεν το έπραξε ποτέ μέχρι σήμερα. Με το θάρρος που τον διακρίνει θα μπει μπροστά και θα την προστατεύσει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 7, 8 ,9 Γ Κύκλος

 

Ναι, ο Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί.Θα έχουμε παρατεταμένες σεισμικές δονήσεις στο Διαφάνι. Δεν θα μείνει αμέτοχος ο Νέστορας. Αποκάλυψε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *