ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: «Βοήθησέ με. Δεν αισθάνομαι καλά»! Ο Δημήτρης υπνωτίζει την Αγγελική

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: «Βοήθησέ με. Δεν αισθάνομαι καλά»! Ο Δημήτρης υπνωτίζει την Αγγελική

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αγγελική να μένει μόνη στο σπίτι με τον Δημήτρη και αυτός να την υπνωτίζει…Ποιο είναι το ύπουλο σχέδιό του…

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Δημήτρης θέλει από καιρό να παγιδεύσει τον Μιχάλη. Αφενός για την προδοσία προς το πρόσωπο της αγαπημένης του Κατερίνας λίγο καιρό πριν και αφετέρου για το γεγονός που έχει γίνει γνωστό -και γράψαμε στο προηγούμενο τεύχος του TiVi Σίριαλ- ότι ο Μιχάλης είναι παιδί του Γιώργου Αργυρού.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7

Όπως θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια, τα γενέθλια του παιδιού του Παύλου θα γίνουν η αφορμή για να φύγει όλη η οικογένεια Αργυρού από το σπίτι. Mαζί και η Αθηνά. Ο Δημήτρης όμως, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του, θα μείνει πίσω καθώς δεν θέλει ακόμα να έρθει σε επαφή με τους συγγενείς. Κοντά του θα μείνει και η Αγγελική, ύστερα από υπόδειξη της μητέρας του, για να του προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Ομως στην πραγματικότητα, εκείνος έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του. Πρώτα απ’ όλα θα ναρκώσει την Αγγελική δίνοντάς της να πιει ένα τσάι.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18

 

Η νεαρή νοσοκόμα θα πάει στο δωμάτιό της νιώθοντας ναυτία. Ξέρει πως κάτι της έριξε στο τσάι ο γιος τής Αθηνάς αλλά πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σώσει τον εαυτό της που βλέπει τα πάντα γύρω της να γυρνούν. «Δημήτρη, βοήθησέ με. Δεν αισθάνομαι καλά. Τι μου έριξες μέσα στο φλιτζάνι μου;», θα φωνάζει στο άδειο της δωμάτιο, αλλά δεν θα υπάρχει κανείς γύρω της για να της απαντήσει. Ελάχιστα λεπτά αργότερα θα βυθιστεί σε έναν ύπνο.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *