8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Μαχαιρώνουν την Αλίκη! Θυσιάζεται για να σώσει τον Έκτορα

8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Μαχαιρώνουν την Αλίκη! Θυσιάζεται για να σώσει τον Έκτορα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Έκτορας χωρίς να το καταλάβει μπλέκεται σε μια απόπειρα ληστείας. Ένας από τους ληστές πάει να του επιτεθεί με μαχαίρι. Την ώρα εκείνη μπαίνει μπροστά η Αλίκη και στην προσπάθεια της να τον προφυλάξει δέχεται αυτή τη μαχαιριά, τραυματίζεται βαριά και πέφτει αιμόφυρτη κάτω, ανεβάζοντας την αγωνία στα ύψη στις «8 λέξεις».

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β Κύκλος Επεισόδια 33-34-35-36-37-38-39-40

Ο Έκτορας αν και σαστισμένος από το όλο συμβάν, ενεργεί αμέσως. Σηκώνει την Αλίκη στα χέρια του και τη μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στο νοσοκομείο.

Η Αλίκη έχει χάσει τις αισθήσεις της και ο Έκτορας φοβάται πολύ για τη ζωή της. Μόλις φθάνουν στο νοσοκομείο οι γιατροί τη βάζουν στο χειρουργείο και προσπαθούν να τη συνεφέρουν.

Αμέσως μετά την εγχείρηση οι γιατροί δεν κρύβουν την ανησυχία τους στον Έκτορα για την πορεία υγείας της αγαπημένης του. Μάλιστα τη μεταφέρουν στη μονάδα εντατικής ελπίζοντας να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 77-78-79-80

 

Ο Έκτορας δεν έχει φύγει λεπτό από το νοσοκομείο αναμένοντας μια θετική είδηση για την κατάσταση της υγείας της Αλίκης. Τηλεφωνεί στον Νικηφόρο για να πει το πόνο του. Του λέει πως η Αλίκη θυσιάστηκε για να τον σώσει τονίζοντας του παράλληλα πως θα τρελαθεί αν πάθει το παραμικρό.

Ο Νικηφόρος τον καθησυχάζει και του λέει να κάνει υπομονή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *