Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες στη δίκη για τον πιλότο

Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες στη δίκη για τον πιλότο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πολυαναμενόμενη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Απριλίου.  Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες στη δίκη για τον πιλότο

Στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν για τον πιλότο πέντε μάρτυρες. Οι δύο ειναι πραγματογνώμονες ιατροδικαστής και ψυχίατρος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, θα επιχειρήσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του, αλλά και τον τρόπο που τη σκότωσε για να πείσουν ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Διαβάστε Επίσης  Εφορία: 8 μυστικά για ελαφρύτερο εκκαθαριστικό

Τα άλλα τρία άτομα είναι από το περιβάλλον του και θα μιλήσουν, όχι για τη μοιραία βραδιά, αλλά για τη σχέση που είχε με την Καρολάιν.

Ο 33χρονος πιλότος παραπέμπεται να δικαστεί για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου, αλλά και της ψευδούς καταγγελίας, καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεων του και ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε Επίσης  Ο Τσιτσιπάς “λύγισε” από τον Ναδάλ στο Australian Open

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *