ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η οικογένεια Αργυρού αποκληρώνει τον Παύλο!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η οικογένεια Αργυρού αποκληρώνει τον Παύλο!ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η οικογένεια Αργυρού αποκληρώνει τον Παύλο!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς

Ολα θα αλλάξουν στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής»! Η Τζένη, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Στέφανο, τελικά θα μείνει στην αγκαλιά του κρυφού εραστή της και αδελφού του, Παύλου.

Μπορεί στα επεισόδια που βλέπουμε ο Στέφανος να βάζει πάνω απ’ όλα την Τζένη και να ετοιμάζονται οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως σύντομα, και πριν καλά καλά βιώσουν τον έγγαμο βίο, θα πάρουν διαζύγιο αφού ο αδελφός του, Παύλος, θα ανακοινώσει μπροστά σε όλη την οικογένεια πως οι δυο τους είναι εραστές.

«Εγώ και η Τζένη έχουμε ερωτική σχέση πολύ καιρό και μάλιστα ενώ έκανε τις ετοιμασίες του γάμου σας, Στέφανε» θα παραδεχτεί μπροστά σε όλους και το βλέμμα του Στέφανου θα καρφωθεί στην Τζένη, η οποία αρχικά θα αρνηθεί τα λόγια του. Οταν όμως ο Παύλος βάλει από το κινητό του να ακουστεί ένα μήνυμα που του άφησε μια μέρα πριν τον γάμο τους, άπαντες θα σοκαριστούν.

«Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε τώρα από το σπίτι μου. Δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση μαζί σου» θα της πει ενώ θα κλαίει με αναφιλητά. Η Τζένη δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να του εξηγήσει, όμως εκείνος θα φανεί απόλυτος. «Μη μιλάς άλλο! Το μόνο που έχεις πλέον να περιμένεις από εμένα, αγγελική,είναγγελική,αι το διαζύγιό μας».

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η κόρη της Αγγελικής στην οικογένεια των Αργυρών

 

Αυτό το ζευγάρι επισημοποιεί τη σχέση του στην Αγγελική

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αθηνά δεν θα κρύψει την αηδία της όχι μόνο προς την Τζένη αλλά και προς τον γιο της, Παύλο. Θα αρνηθεί να τους μιλήσει, ενώ θα προτρέψει τον Στέφανο που θα ασχολείται πλέον καθόλα με την οικογενειακή επιχείρηση, να απαγορεύσει στον αδελφό του την είσοδο στο σπίτι τους. Ιδια συμπεριφορά θα δείξει και η Σοφία όταν μάθει από τον Στέφανο πως η Τζένη ήταν η γυναίκα με την οποία την κεράτωνε ο πρώην άνδρας της.

Καθώς λοιπόν Παύλος και Τζένη βιώνουν μια άσχημη συμπεριφορά από τους γύρω τους, δεν θα αργήσουν να έρθουν κοντά. Ή αλλιώς δεν θα αργήσουν να γίνουν και επίσημα ζευγάρι. Οταν ο καιρός θα περάσει και η Αθηνά θα μιλήσει ξανά με την Τζένη, εκείνη δεν θα διστάσει να της πει…

«Αθηνά, λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, όμως αλήθεια αγαπώ τον Παύλο και θέλω να τον κάνω ευτυχισμένο. Η σχέση μου με τον Στέφανο δεν βασίστηκε στο ψέμα, όμως φαίνεται πως τελικά αυτό που είχα εξαρχής με τον Παύλο ήταν πιο δυνατό».

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Αποκάλυψη! Η νεοφερμένη γυναίκα δεν είναι αδερφή τους

Εκείνη θα δείξει την αποστροφή της στη γυναίκα που έχει απέναντί της, όμως με τον καιρό θα δεχτεί τη σχέση τους.

Η οικογένεια Αργυρού αποκληρώνει τον Παύλο!

Από τη στιγμή που θα έρθει στο φως η κρυφή σχέση που διατηρούσε ο Παύλος με την Τζένη όλα θα αλλάξουν στην οικογένειά του και κυρίως η συμπεριφορά των αδελφών του και της μητέρας του προς το πρόσωπό του. Το πιο άσχημο πρόσωπό τους όμως θα δει όταν αποφασίσει να είναι και επίσημα ζευγάρι με την πρώην σύζυγο του αδελφού του. Οταν λίγο αργότερα ο Παύλος αποφασίσει να ζητήσει το μερίδιο που του αναλογεί από την κληρονομιά, θα του ανακοινώσουν πως δεν θα πάρει ούτε ένα σεντ.

 

Την ίδια στάση δεν θα κρατήσει ο Νικόλας και ο Δημήτρης, τους οποίους και θα πλησιάσει ο Παύλος όταν ανακαλύψει πως η Αγγελική δεν τους έχει αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο. Με τον καιρό, η στάση όλων θα αλλάξει…

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TV24

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *