ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της μετά την απόδραση -Κι άλλος θάνατος στη σειρά

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της μετά την απόδραση -Κι άλλος θάνατος στη σειρά.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης η Ελένη κατορθώνει να δραπετεύσει από τις φυλακές. Ωστόσο η περιπέτειά της δεν έχει ακόμη τελειώσει, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης. Την ίδια ώρα, η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες, με τη Φωτεινή να αποφασίζει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη, συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα, που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους να αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανέναν σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του διευθυντή των φυλακών στις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής σώζουν την Ζωή από τον Ακύλα

Ο τραυματισμός τις Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη εμπλέκεται σε ένα τροχαίο ατύχημα και αποφασίζει να σώσει τη ζωή του ζευγαριού στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, η επιλογή της να βοηθήσει την κόρη και τον αρραβωνιαστικό του υπουργού Πεσματζή την οδηγεί σε σοβαρό τραυματισμό.

Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα και καταστρέφουν τον Δούκα

Ο ρόλος της Μυρσίνης αποκαλύπτεται στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Έχει πει όμως την τελευταία του κουβέντα; Η συνέχεια στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *