ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Κωνσταντής ανάμεσα σε Δόμνα και Δρόσω!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Κωνσταντής ανάμεσα σε Δόμνα και Δρόσω!ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Κωνσταντής ανάμεσα σε Δόμνα και Δρόσω!

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Με ιλιγγιώδη ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» με τους έρωτες, τις προδοσίες, τα πισώπλατα χτυπήματα και τους διαπληκτισμούς να μην έχουν τελειωμό.

Κι εκεί που είπαμε ότι ο Κωνσταντής βρήκε επιτέλους μια καλή κοπέλα να νοικοκυρευτεί, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή του όταν θα συναντήσει τη Δρόσω στα στενά της Τρούμπας.

 

Μπορεί ο νεαρός Σεβαστός να έχει αρραβωνιαστεί τη Δόμνα, την οποία δείχνει πως αγαπά κι έχει βρει το λιμάνι του κοντά της, όμως ο πειρασμός δεν αργεί να μπει στη ζωή του. Κι ο πειρασμός αυτός ακούει στο όνομα «Δρόσω».

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

Όταν ο Κωνσταντής θα κατέβει στην Αθήνα για δουλειές θα συναντήσει τυχαία τη νεαρή Σταμίρη. Έκπληκτος θα δει πόσο έχει αλλάξει και σε εμφάνιση αλλά και σε συμπεριφορά. Με τίποτα δε θυμίζει εκείνο το κορίτσι του χωριού που ασχολιόταν με αγροτικές εργασίες. Τώρα είναι φτιαγμένη και ντυμένη σαν πρωτευουσιάνα , γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο.

 

Βέβαια ο Κωνσταντής τη φλέρταρε κι από τότε που ζούσαν και οι δυο στο Διαφάνι. Θυμάστε που με τα γλυκόλογά του την παρέσυρε στους στάβλους; Μπορεί εκείνη τη φορά η Δρόσω να μην του… παραδόθηκε, όμως τώρα έχει πια αλλάξει.

Σημασία για εκείνη έχει να βγάλει γρήγορα κι εύκολα χρήματα. Το πώς, δεν την απασχολεί. Είτε λέγεται Φίλιππος, είτε Κωνσταντής είτε ο,τιδήποτε άλλο όνομα, η Δρόσω έχει πάρει την κάτω βόλτα και τους βλέπει όλους σαν πελάτες που πληρώνουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Που βρίσκεται η Πηνελόπη στο τέλος της σειράς;

 

Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει και να τη βγάλει από αυτή τη δυστυχία και τη μίζερη ζωή. Κι αν τα αισθήματα που έτρεφε από παλιά ήταν… χλιαρά, τώρα φαίνεται πως φουντώνουν.

Και η Δόμνα; Με τη Δόμνα απ’ ότι φαίνεται στα προσεχή επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» θα έχουν έναν έντονο καβγά που πιθανόν να φέρει ρήξη στη σχέση τους. Κι αν το μυαλό του νεαρού Σεβαστού βρίσκεται ήδη στη Δρόσω, τότε ίσως η διάλυση του αρραβώνα του να βρίσκεται προ των πυλών!

Πηγή: asist.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *