ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα – Το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης!

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα – Το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης!

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Τι αποκαλύπτει το τηλεοπτικό περιοδικό TV24 όπως δημοσιεύει το youweekly.gr

Βόμβα θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες», αφού θα αποκαλυφθεί πως ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικό παιδί του Δούκα Σεβαστού! Η αντίδραση του ισχυρού άντρα θα έχει αντίκτυπο τόσο στον νεαρό όσο και στη Μυρσίνη!

Από την πρώτη στιγμή που ο Νικηφόρος εμφανίστηκε στη σειρά έδειχνε να είναι διαφορετικός από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Ευγενικός και γλυκομίλητος, δεν είχε καμία σχέση με τον σκληρό Δούκα, αλλά και τον αγενή Κωνσταντή! Σύντομα, λοιπόν, θα αποκαλυφθεί πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικό παιδί του Δούκα Σεβαστού! Μια αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη συνέχεια της ιστορίας και που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα…

Το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης

Όπως βλέπουμε στα επεισόδια που παίζονται αυτό τον καιρό στην τηλεόραση, η Μυρσίνη ξεκινάει ένα καυτό ειδύλλιο με τον Θωμά Κυπραίο, αν και είναι παντρεμένη. Παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, στη συνέχεια ενδίδει στο έντονο φλερτ του, καθώς μετά τα όσα πέρασε νιώθει και πάλι επιθυμητή γυναίκα! Ομως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυρσίνη Σεβαστού απατάει τον σύζυγό της, Δούκα Σεβαστό! Στο παρελθόν, όπως θα δούμε σε flashbacks, η ίδια είχε ζήσει και πάλι ένα παράνομο πάθος που κατέληξε σε έρωτα ζωής, από τον οποίο προέκυψε ο Νικηφόρος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες, Δρόσω και Κωνσταντής ζευγάρι ξανά!

Δεν είναι τυχαίο που η Μυρσίνη έχει απίστευτη αδυναμία στον μικρό γιο της, σε αντίθεση με τον Κωνσταντή, που πάντα τον υποτιμά και δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει και κάνει. Ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως ξέρει την αλήθεια είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος γνώριζε εξ αρχής ότι η Μυρσίνη απατάει τον Δούκα! Αλλωστε είδαμε και σε πρόσφατο επεισόδιο, όταν τη συνάντησε τυχαία στον δρόμο, ότι ξέρει πολύ καλά το ένοχο παρελθόν της. Ωστόσο δεν γνωρίζει πως ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικός του ανιψιός.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Λάμπρος

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Ελένη έγκυος από τον Λάμπρο!Ο Θωμάς αναγνωρίζει το παιδί!

Ο Δούκας συγκλονίζεται

Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Το σοκ για όλους θα είναι τεράστιο! Τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Δούκας θα συγκλονιστούν ανεπανόρθωτα με τις αποκαλύψεις, αφού θα συνειδητοποιήσουν την προδοσία της Μυρσίνης και πως τόσα χρόνια ζούσαν ένα τεράστιο ψέμα! Ο νεαρός θα θελήσει να διακόψει τις σχέσεις του με τη μητέρα του, ενώ ο Δούκας θα την πετάξει έξω από το σπίτι!

Η Μυρσίνη δεν θα έχει πια πουθενά να πάει. Η υπεροπτική συμπεριφορά της και οι άσχημοι τρόποι της απέναντι στους υπόλοιπους συγχωριανούς της θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα βιώσει την ίδια αντίδραση απ’ όλους. Ομως ένα πρόσωπο θα είναι εκείνο που θα την πάρει μαζί και θα φροντίσει να της συμπαρασταθεί! Κι αυτό θα είναι η Ελένη Σταμίρη!

Πηγή: TV24

youweekly.gr

Άγριες Μέλισσες

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *