ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός ο γάμος θα φέρει τα πάνω κάτω!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός ο γάμος θα φέρει τα πάνω κάτω!ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός ο γάμος θα φέρει τα πάνω κάτω!

Συναρπαστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο γάμος αυτός θα ξαφνιάσει τους πάντες και θα αναστατώσει το Διαφάνι!

Η επιστροφή της Ανετ χαροποιεί το Διαφάνι, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει πως ο Μελέτης στο Παρίσι περνούσε τον χρόνο του με την Ζορζέτ, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Αλέξη. Έτσι, εκείνος δεν διστάζει να μπει στο σπίτι των Σεβαστών και να τη ζητήσει σε γάμο αφήνοντας τους όλους έκπληκτους.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Δρόσω αποκαλύπτει το μυστικό της και ανατρέπει τα πάντα

Έτσι, εκείνος δεν διστάζει να μπει στο σπίτι των Σεβαστών και να τη ζητήσει σε γάμο αφήνοντας τους όλους έκπληκτους.

Η δε Ανέτ θα έχει μία συνάντηση που θα ταράξει τη ζωή της. Θα συναντήσει τον Σωκράτη Θέμελη. Γι’ όλους αυτός ο άνδρας είναι ο πεθερός του Κωνσταντή, για την Ανετ όμως είναι εκείνος που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, αφού τη βίασε και την άφησε έγκυο.

Την ίδια στιγμή η Δρόσω συναντάει την Ελένη στο νοσοκομείο και αυτή η συνάντηση ανατρέπει όλα όσα νιώθει. Η κοπέλα επηρεάζεται βλέποντας ξανά την αδερφή της μετά από έξι χρόνια και παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Μάλιστα, προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, ο Τάκης σκέφτεται κάτι παράτολμο για να μαζέψει χρήματα..

 

Διαβάστε Επίσης  Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Σύμφωνα με το «My Tv», το εν λόγω σχέδιο βάζει σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή όσο και της Δρόσως. Ύστερα από αυτή την περιπέτεια, ο Τάκης της ζητάει ξανά να παντρευτούν και εκείνη δέχεται. Αυτός ο γάμος θα φέρει τα πάνω κάτω!

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση