8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Το σοκαριστικό τροχαίο και η απάνθρωπη «εντολή» του Δημήτρη

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Το σοκαριστικό τροχαίο και η απάνθρωπη «εντολή» του Δημήτρη8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Το σοκαριστικό τροχαίο και η απάνθρωπη «εντολή» του Δημήτρη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Στα άκρα θα φτάσει ο Δημήτρης στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Ο Μιχαήλ προτρέπει τον Εκτορα να πλευρίσει τον Μιλτιάδη και να τον πείσει να γυρίσει στο κόμμα. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης αναθέτει σε κάποιον από το κύκλωμα του υπόκοσμου να εντοπίσει και να επιτεθεί στη Βικτώρια, δίνοντας του συγκεκριμένη εντολή: «Άφησε την παράλυτη!».


Την ίδια ώρα, όμως, ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια πηγαίνουν μια βόλτα με το αυτοκίνητο και εντελώς ξαφνικά εμπλέκονται σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα. Εκεί, για κακή τους τύχη, βρίσκεται κάποιος που τραβάει βίντεο με το κινητό του και το πουλάει στον Σίμο, ο οποίος το ανεβάζει αμέσως στο σάιτ του.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 163-164-165-166

Λίγο μετά, ο Άκης βλέπει το επίμαχο βίντεο και συνειδητοποιεί πως οι δύο νέοι είναι ζευγάρι. Πλέον τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από την εκδίκηση που σχεδιάζει! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ναυσικά μαθαίνει για όλα τα παραπάνω και πέφτει από τα σύννεφα. Μάλιστα, δεν διστάζει να κατηγορήσει τον Οδυσσέα ότι δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτό το μπλέξιμο, ενώ ο Μάρκος, από την πλευρά του, υπερασπίζεται τις επιλογές του Μιχαήλ, κάνοντας την περισσότερο έξαλλη.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Ο Σίμος και η Σμαράγδα παντρεύονται

 

Από την άλλη, ο Φοίβος ζητάει από την Κατερίνα να σταματήσει τις επισκέψεις στη φυλακή και να τον αφήσει ήσυχο, με εκείνη να μην μπορεί να το αποδεχθεί. Η ίδια, κάθε μέρα που περνάει, βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη θλίψη και, ταυτόχρονα, συνειδητοποιεί ότι ο γιος της δεν είναι ψυχικά άρρωστος.

Τέλος, ο Άκης καταφέρνει να μάθει πως ο Μιχαήλ και η Βικτώρια κρύβονται στο σπίτι του Μάρκου και δεν αργεί να εμφανιστεί εκεί, απαιτώντας εξηγήσεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση