ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: «Ρίξε το παιδί»! Στυγνός εκβιασμός

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: «Ρίξε το παιδί»! Στυγνός εκβιασμόςΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: «Ρίξε το παιδί»! Στυγνός εκβιασμός

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που σας έχουμε, ο Παύλος εκβιάζει με στυγνό τρόπο την Σοφία προκειμένου να ρίξει το παιδί της.

Η καλή διάθεση του Παύλου Αργυρού θα γίνει παρελθόν στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής». Ενώ πίστευε πως σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά του το τρίτο παιδί του καθώς μάλιστα τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα του, τα σχέδιά του θα διαλυθούν όταν θα πληροφορηθεί πως το παιδί είναι του Χάρη. Του δικηγόρου της, με τον οποίο είχαν έρθει κοντά όταν εκείνη είχε αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο από τον Παύλο.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Σοφία πάει στον γιατρό για να μάθει πόσο μηνών έγκυος είναι και αν η τρίτη της εγκυμοσύνη προχωράει φυσιολογικά. Ο γιατρός θα την ενημερώσει πως βρίσκεται στη 10η εβδομάδα της κύησης, πως το έμβρυο είναι σε φυσιολογική θέση και δείχνει καθ’ όλα υγιές. Ενώ συζητάει με τον γιατρό, στο ιατρείο θα φτάσει και ο Παύλος που ανυπομονεί να μάθει λεπτομέρειες για το τρίτο του παιδί έχοντας ζωγραφισμένη τη χαρά στο πρόσωπό του.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Μιχάλης και Αγγελική επίσημα μαζί

Ο γιατρός θα του δώσει αρχικά τα συγχαρητήριά του, όταν όμως στη συνέχεια τον πληροφορήσει πως η γυναίκα του είναι 10 εβδομάδων, θα συνειδητοποιήσει πως η δική τους σεξουαλική επαφή επήλθε λίγες εβδομάδες πριν. Συνεπώς, θα καταλήξει πως το παιδί δεν είναι δικό του αλλά του Χάρη…

 

Έτσι θα εκβιάσει ο Παύλος την Σοφία για να ρίξει το παιδί στην Αγγελική

Οι επόμενες στιγμές που θα ζήσει η Σοφία δίπλα του θα είναι τραγικές. Ο Παύλος τρελαίνεται και απαιτεί από εκείνη να κάνει έκτρωση αν θέλει να μείνουν μαζί. Η Σοφία είναι έξαλλη και δεν μπορεί να δεχτεί την παράλογη απαίτησή του, εκείνος όμως είναι ανένδοτος. Θα τον παρατήσει και θα τρέξει στο σπίτι της, όμως εκείνος θα την ακολουθήσει.
Μπροστά του δεν θα βλέπει τίποτα. Μόνο την εκδίκηση που θα θελήσει να πάρει από τη γυναίκα του που τον απάτησε…

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Οταν ο Παύλος μπει στο σπίτι της Σοφίας, θα βρει αρχικά την αδελφή της, Ιωάννα, την οποία και θα πιάσει από τον λαιμό για να του μαρτυρήσει πού κρύβεται η γυναίκα του. Λίγο πριν καταφέρει να της κόψει την ανάσα, θα εμφανιστεί πίσω του η Σοφία κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο Παύλος θα κάνει πίσω και έντρομη η Σοφία θα πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει για τις πράξεις του. Στο εξής, τίποτα δεν θα είναι ίδιο σε αυτή την οικογένεια…

Ο Στέφανος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Σοφίας

Η Σοφία δεν θα αργήσει να ενημερώσει την οικογένεια του Παύλου για τις κινήσεις του. Ο Στέφανος θα θορυβηθεί πολύ και θα αισθανθεί άσχημα για τη συμπεριφορά του αδελφού του. Την ίδια στιγμή θα της δείξει την αγάπη του λέγοντάς της πως είναι καλοδεχούμενη στην οικογένεια και εκείνη και τα παιδιά της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TV24

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση