ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Βόσκαρης πληρώνει για τα εγκλήματά του και η Ελένη δικαιώνεται…

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Βόσκαρης πληρώνει για τα εγκλήματά του και η Ελένη δικαιώνεται…ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Βόσκαρης πληρώνει για τα εγκλήματά του και η Ελένη δικαιώνεται…

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Σύμφωνα με όσα γράφει για τη δημοφιλή σειρά το περιοδικό «TV O’CLOCK», η Ελένη με τη Χριστίνα, τη Φωτεινή και τη Μαίρη μπλέκουν σε μία άγρια καταδίωξη με τους χωροφύλακες μετά την απόδρασή τους. Δυστυχώς, η Φωτεινή θυσιάζεται και χάνει τη ζωή της και η Ελένη βυθίζεται στη θλίψη. Ωστόσο, ξέρει πως δεν μπορεί να γυρίσει πίσω εάν θέλει να τελειώσει ο εφιάλτης που βιώνει από τον Βόσκαρη.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Έρχονται τα πάνω κάτω στη δημοφιλή σειρά.

Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του, καθώς με τις συγκεκριμένες γυναίκες να διαφεύγουν φοβάται πως τα εγκλήματά του σύντομα θα αποκαλυφθούν. Ο ίδιος δίνει μάχη για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του, όμως, τον οδηγεί στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την Ελένη απ’ τα χέρια του Βόσκαρη και μαθαίνει πως εκείνη τραυματίστηκε προκειμένου να σώσει τη ζωή της κόρης του υπουργού Πεσματζή και του αρραβωνιαστικού της. Όταν η Ελένη συνέρχεται, ο δάσκαλος αποφασίζει να βρει τον υπουργό, ο οποίος χρωστάει τη ζωή της κόρης του στην Ελένη και να του ζητήσει να βγάλει την αγαπημένη του από τη φυλακή μια για πάντα, καθώς αν γυρίσει πίσω η ζωή της κινδυνεύει.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Βόσκαρης πληρώνει για τα εγκλήματά του και η Ελένη δικαιώνεται…

 

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι πρώτες φωτό από τον γάμο Βιολέτας - Μιλτιάδη

Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του και για πρώτη φορά τιμωρείται για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών. Ο άλλοτε κραταιός άντρας των φυλακών χάνει την εξουσία και τη θέση του.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση