8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93-94

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93-94

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92

Επεισόδιο 89

Ο Άκης συγκρούεται ανοιχτά με τη Βικτώρια και τον Μιχαήλ και τους κηρύσσει τον πόλεμο. Η Βικτώρια είναι πρόθυμη να πληρώσει το τίμημα των πράξεών της. Ο Φρίξος κι η Έλλη περνούν στιγμές χαλάρωσης, αλλά το ευχάριστο κλίμα δεν θα κρατήσει για πολύ. Η απουσία του Αιμίλιου από το κανάλι, για προσωπικούς λόγους, θα κοστίσει στην Ελισάβετ.

Η Ναυσικά εντοπίζει τον Μιχαήλ και τον φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες του. Οι δυο τους έρχονται σε οριστική ρήξη. Αναταράξεις όμως περνάει κι η σχέση της με τον Άκη, που την κατηγορεί ότι είχε ανάμειξη σε όλο αυτό κι απειλεί να τινάξει την επαγγελματική τους συμφωνία στον αέρα.

Ο Οδυσσέας αποφασίζει να πάει Αθήνα για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η Εύα εντοπίζει την υπερκατανάλωση αλκοόλ από τον Νικηφόρο. Ο Μιλτιάδης πάει να δει τον Φοίβο στη φυλακή.

Επεισόδιο 90

Ο Μιλτιάδης, με έκπληξη αλλά και πόνο ψυχής, ακούει τον Φοίβο να του αναπτύσσει την κοσμοθεωρία του και να του εξηγεί πώς και γιατί έκανε όλους αυτούς τους φόνους. Ο κυνισμός και η αδιαφορία του γιου του απέναντι στα εγκλήματα που έκανε, συνταράζει τον Μιλτιάδη που γυρίζει στο σπίτι του ένα ερείπιο και προσπαθούν με την Κατερίνα να αντέξουν τη δυστυχία που τους έχει βρει.

Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας έρχεται στην Αθήνα και αντιμετωπίζει την οργή της Ναυσικάς, η οποία είναι ακόμα έξαλλη με το σκηνικό που παίχτηκε πίσω από την πλάτη της και την έχει φέρει στο σημείο να την απειλεί ο Αρώνης με διακοπή της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, ο Άκης οργανώνει την εκδίκησή του προς τη Βικτώρια και επικοινωνεί με τις γνωριμίες του, προκειμένου να εφαρμόσει άμεσα το σχέδιό του. Η Εύα προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Νικηφόρο τι είναι αυτό που τον απασχολεί και γιατί πίνει όλο και περισσότερο. Αυτός της μιλάει με γενικότητες.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β Κύκλος Επεισόδια 33-34-35-36-37-38-39-40

Ένα άγριο επεισόδιο στο προαύλιο των φυλακών, θα έχει ένα τραγικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Μαρόγλου… Ένας συγκρατούμενος σκοτώνει τον Φοίβο! 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93-94

 

Επεισόδιο 91

Η Βικτώρια ενημερώνεται από τον συνεργάτη της πως ο Άκης τούς κάνει «πόλεμο» μέσω του Υπουργού Ναυτιλίας και γίνεται έξαλλη. Ο Αιμίλιος ζητάει από τον Σίμο αποκλειστικότητα λέγοντάς του ότι θα παρουσιάζει τη δημοσιογραφική του έρευνα πρώτα στο κανάλι και μετά στο site του.

Παράλληλα, ο Αλέκος υπενθυμίζει στον Δημήτρη ότι τον «κρατάει στο χέρι» επειδή γνωρίζει το ένοχο παρελθόν του. Η Ελισάβετ ξαφνιάζεται όταν ζητάει μια επαγγελματική χάρη από τον Αιμίλιο κι αυτός της ξεκαθαρίζει ότι στη δουλειά δεν της χαρίζεται. Ο Άκης ζητάει από έναν εκδότη φίλο του να «χαντακώσει» τον Μιχαήλ και το κόμμα της Αναγέννησης.8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93-94

Η Ηλιάνα λέει στον Αλέκο ότι θέλει να πάει στην Κέρκυρα, αυτός όμως δεν την εμπιστεύεται και της λέει ότι πρέπει να πάει μαζί με την Ελισάβετ. Ο Μιχαήλ προτείνει στη Βικτώρια να συγκατοικήσουν και παίρνει θετική απάντηση. Μιλτιάδης και Κατερίνα δέχονται τηλεφώνημα από τις φυλακές, και τα νέα δεν είναι καθόλου καλά.

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93-94

Επεισόδιο 92

Ο Μιλτιάδης κι η Κατερίνα βυθίζονται στο πένθος και καλούνται να μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στην Ιφιγένεια. Η Ιφιγένεια έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα, παρέα με τον Σπύρο. Όλοι οι φίλοι της οικογένειας τούς συμπαραστέκονται.

Οι προσπάθειες του Οδυσσέα να μονιάσει τον Μιχαήλ με τη Ναυσικά πέφτουν στο κενό κι έτσι γυρνάει στην Κέρκυρα άπραγος. Ο Αιμίλιος παιδεύεται ακόμα από τον γνωστό εφιάλτη, αλλά αρνείται να ζητήσει βοήθεια. Παράλληλα, λέει στον Σίμο να ερευνήσει τη δολοφονία του Φοίβου.

Ο Μιχαήλ αποφασίζει να αφήσει το σπίτι του και να μετακομίσει στης Βικτώριας. Νέα στοιχεία για το έγκλημα με την καμένη γυναίκα που βρέθηκε στη Κέρκυρα έρχονται στο φως και ο Οδυσσέας συνειδητοποιεί πως τη γνωρίζει.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Καταγγελία – Σοκ της Ολυμπίας για τον Νικηφόρο

 

Επεισόδιο 93

Ο Οδυσσέας αναγνωρίζει τη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη και καμένη κι ενημερώνει την αστυνομία για το πού και πότε την είδε. Η Βικτώρια αντεπιτίθεται στον πόλεμο που της άνοιξε ο Άκης κι αποδεικνύεται σκληρή αντίπαλος.

Ο Άκης αποφασίζει να περάσει στο επόμενο χτύπημα κάτω από τη μέση, αυτή τη φορά με στόχο τον Μιχαήλ. Ο Σίμος ενημερώνει τον Αιμίλιο ότι ο θάνατος του Φοίβου ήταν αντίποινα, ενώ οι Μαρόγλου προετοιμάζονται για την πιο δύσκολη μέρα της ζωής τους…

 

Ο Φρίξος σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι του έκλεψαν τον σκύλο κι η Έλλη τού συμπαραστέκεται στην έρευνα. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στον Μάρκο ότι παραιτείται από την εταιρεία.

Επεισόδιο 94

Ο Νικηφόρος λέει στον Μάρκο όλους τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση δείχνοντάς του ότι δεν ανέχεται τις παράνομες δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκεται. Η Ελισάβετ με τον Δημήτρη πάνε στη γνωστή ψαροταβέρνα και πετυχαίνουν εκεί τον Αιμίλιο με τη Μάγδα.

Τελικά η αντισυμβατική αυτή παρέα τρώει μαζί, και η Ελισάβετ απογοητεύεται όταν βλέπει πόσο ερωτευμένος είναι ο Αιμίλιος με τη Μάγδα. Ο Έκτορας ρωτάει ευθέως τον Μάρκο αν η παραίτηση του Νικηφόρου έχει να κάνει με τον Στηβ και ξαφνιάζεται από την αντίδρασή του.

Ο Άκης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η σύμβαση της Βικτώριας με το Υπουργείο Ναυτιλίας θα συνεχίσει να ισχύει κανονικά. Την ίδια στιγμή, εξαπολύει επίθεση κατά του Μιχαήλ μέσα από το κεντρικό δελτίο του καναλιού του.8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93-94

Η οικογένεια Μαρόγλου σκορπάει τις στάχτες του Φοίβου στη θάλασσα και έτσι κλείνει αυτό το θλιβερό κεφάλαιο που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Η αδερφή της κοπέλας που βρέθηκε καμένη, συναντά τον Οδυσσέα και ζητάει τη βοήθειά του για να βρεθεί ο ένοχος που σκότωσε την άτυχη αδερφή της

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *