“Πάγωσε” η Σάμoς: Tοίχος καταπλάκωσε δύο παιδιά – Νεκρά ένα αγόρι και ένα κορίτσι

 "Πάγωσε" η Σάμoς: Tοίχος καταπλάκωσε δύο παιδιά - Νεκρά ένα αγόρι και ένα κορίτσι“Πάγωσε” η Σάμoς: Tοίχος καταπλάκωσε δύο παιδιά – Νεκρά ένα αγόρι και ένα κορίτσι

Τουλάχιστον 8 άτομα τραυματίστηκαν στη Σάμο λόγω ζημιών που προκλήθηκαν σε κτίρια του νησιού, μετά τον σχυρότατο σεισμό μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ  που σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου και ταρακούνησε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και τα τουρκικά παράλια.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Φέρουν ελαφρά τραύματα και δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Διαβάστε Επίσης  Μεσολόγγι: Η ενέδρα θανάτου στον Μπάμπη Κούτσικο και… η σιωπή του κρεοπώλη

Πρόκειται για μαθητές σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον σεισμό, δύο παιδιά ηλικίας 15 και 17 ετών, που κατευθύνονταν προς την παραλία πέρασαν από ένα στενό δρομάκι στην περιοχή Γεφυράκι, όταν έπεσε ο τοίχος κτιρίου.

 

Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι που πριν λίγο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους.

 

Οι διασώστες και το ΕΚΑΒ έσπευσαν αμέσως και με τιτάνιες προσπάθειες απεγκλώβισαν τα δύο παιδιά δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις τους

Διαβάστε Επίσης  Επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Προσοχή συνιστούν οι Αρχές

Ζημιές στη Σάμο

Η ισχυρή σεισμική δόνηση που έγινε στα ανοιχτά της Σάμου έχει προκαλέσει υλικές ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις του νησιού. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Σάμου Μ. Μητσιος είπε πως έχουν καταρρεύσει παλαιά κτίρια.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές Βαθύ, Καρλόβασι και Πυθαγόρειο όπου υπάρχουν αναφορές για σοβαρές ζημιές σε παλιά κτίρια και σπίτια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *