ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη επιστρέφει στο ΔιαφάνιΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι

Μια δραματική σκηνή που θα σημαδέψει την Ελένη στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό από διάφορα spoilers, η Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, πρόκειται να δραπετεύσει από τη φυλακή. Μάλιστα, κατά την απόδραση θα έχουμε και μια δραματική στιγμή, η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, θα πέσει νεκρή. Η ώρα της δραπέτευσης, λοιπόν, φαίνεται πως πλησιάζει.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Χριστίνα η Φωτεινή και η Ελένη σχεδιάζουν να δραπετεύσουν. Η Χατζίδου τις υποψιάζεται και τις παρακολουθεί στενά. Η ίδια εκβιάζει την Ελένη, εκτός κι αν τη συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Η Ελένη προσπαθεί να τις πείσει να κάνουν πίσω, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Έξαλλος ο Ακύλας: «Βγάλε τον γιο μου έξω Ελένη!»

Οι τέσσερις γυναίκες καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή. Όταν ο Βόσκαρης διαπιστώνει τι συμβαίνει, εξαπολύει πίσω τους άγριο ανθρωποκυνηγητό. Μία από τις κρατούμενες θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Η Φωτεινή μένει πίσω και πέφτει νεκρή από τους αστυνομικούς που την καταδιώκουν, σε μια δραματική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες.

 

Η Ελένη καταφέρνει να διαφύγει και στο Διαφάνι, στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασής της. Αυτή η απόδραση θα είναι η αρχή για την λύτρωση της Ελένης, η οποία θα επιστρέψει στο Διαφάνι μιας και δεν θα εκτίσει όλη την ποινή της, κόντρα στην επιθυμία των Σεβαστών.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η αποκάλυψη που συγκλονίζει τον μικρό Σέργιο

Ωστόσο, στις Άγριες Μέλισσες, τίποτα πια δεν είναι ίδιο στον τόπο που μεγάλωσε…

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *