ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Δρόσω πουλάει το κορμί της για να επιβιώσει

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Δρόσω πουλάει το κορμί της για να επιβιώσειΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Δρόσω πουλάει το κορμί της για να επιβιώσει

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Καταρρακωμένη και απογοητευμένη μετά τις ψεύτικες υποσχέσεις, θα πουλήσει το κορμί της για να ζήσει η μικρή Σταμίρη.

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς Άγριες Μέλισσες. Όλα όσα θεωρούν δεδομένα οι ήρωες γκρεμίζονται μέρα με την ημέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του My Tv, η Δρόσω φτάνει στο σημείο να πουλήσει το κορμί της προκειμένου να επιβιώσει… Η απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει την Ελένη χώρισε για πάντα τη ζωή των αδερφών Σταμίρη.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Επανασύνδεση και πρόταση γάμου στην πλατεία του Διαφανίου!

Εκείνη, όμως, που αποφάσισε να αλλάξει εντελώς και να αφήσει στο παρελθόν όσα την πληγώνουν είναι η Δρόσω. Πηγαίνοντας, όμως, στην Αθήνα σύντομα θα βρεθεί σε επικίνδυνα μονοπάτια που ποτέ δεν πίστευε.

Όλα θα αρχίσουν όταν συνειδητοποιήσει πως οι υποσχέσεις του Τάκη πως θα τη βοηθήσει να βγάλει τον πρώτο της δίσκο είναι ψεύτικες. Οι δυο τους έχουν έναν άγριο καβγά, που πρόκειται να καταλήξει στην αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Δρόσως.

Η Δρόσω θα μάθει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό προκειμένου να την κρατήσει κοντά του. Η κοπέλα είναι καταρρακωμένη, απογοητευμένη και ακόμη μια φορά απελπισμένη, καθώς βρίσκεται σε ένα ξένο και επικίνδυνο τόπο μόνη της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Δούκας πετάει έξω από το σπίτι την Πηνελόπη

 

Η Δρόσω, τότε, θα αφεθεί σε λάθος αποφάσεις… Προκειμένου να επιβιώσει είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής και αναγκάζεται να πουλήσει το κορμί της.

Όταν συνειδητοποιεί τι έκανε, σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση