Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές ώρες
Αίθριος γενικά αναμένεται ο καιρός σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν άνεμοι έως 6-7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά, ενώ θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτική πρόγνωση
Πιο αναλυτικά, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 20, στην Ήπειρο από 0 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Επίσης  Εκτέλεσαν με δυο σφαίρες στο κεφάλι πρώην γυναίκα επιχειρηματία και παράγοντα του ποδοσφαίρου

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3 μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά έως 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και στα δυτικά θα είναι τοπικά έως και 2-3 βαθμούς πιο χαμηλή.

Διαβάστε Επίσης  Τρόμος στο Κερατσίνι: Άνδρας κυνηγούσε τον αδελφό του με τσεκούρι σε πάρκο γεμάτο παιδιά

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *