ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Ράκος ο Φίλιππος με την απόφαση της Λήδας

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Ράκος ο Φίλιππος με την απόφαση της Λήδας

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Η Λήδα είναι αποφασισμένη να προχω­ρήσει τη ζωή της και να βρει την προ­σωπική της ευτυχία. Για αυτόν τον λό­γο, επιλέγει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Δημήτρη. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, οι δυο τους αποφασίζουν να είναι μα­ζί. Το γεγονός αυτό προκαλεί τεράστια χάρο στον αστυνόμο, ο οποίος ελπίζει πως επιτέ­λους μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του μαζί της.

Όμως, η ζωή της Λή­δας ανατρέπεται ακόμη μία φορά. Αιτία είναι ο Φίλιππος, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Έτσι, ο άντρας συναντά την πρώην αγαπημένη του και την πιέζει να τον ακολουθήσει και να κάνουν μα­ζί μια νέα αρχή! Εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση, καθώς εξακολουθεί να έχει συναισθή­ματα για τον Φίλιππο, αλλά πλέον στη ζωή της έχει μπει και ο Δημήτρης. Μάλιστα, σκέφτεται πως πίσω από τον Φίλιππο υπάρχει μία οι­κογένεια και σίγουρα θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις η απόφαση τους να είναι μαζί.

Διαβάστε Επίσης  ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ: Αυτή είναι η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς

Στη συνέχεια, η κοπέλα συνεχίζει να βρίσκεται με τον Δημήτρη και να ψάχνουν μαζί πληροφο­ρίες για τη δολοφονία της αδελφής της.

 

Από την άλλη, η σχέση του Φίλιππου και της Αλί­κης είναι σε τεντωμένο σκοινί. Την ίδια στιγ­μή, η Αλεξάνδρα ζητάει ξανά από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να φτιάξει τη σχέση της με τον Φίλιππο. Ο νεαρός, όμως, βάζει έναν όρο στη γιαγιά του. Αυτός δεν είναι άλλος από το να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του για όσα της έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, μιας και για την Αλε­ξάνδρα ο γιος της είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει, δέχεται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η συμ­βατική σχέση του Φίλιππου και της Αλίκης συνεχίζεται. Η τελευταία κάνει ό,τι μπορεί για να πλησιάσει ξανά τον, άντρα της, αλλά εκεί­νος εξακολουθεί να την αποφεύγει. Η Αλίκη δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και του θέτει τελεσίγραφο για τη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Σαν σήμερα, 05 Φεβρουαρίου: Εορτές και γεγονότα

 

Από την, άλλη, για πρώτη φορά, ο Πέτρος και οι παπ­πούδες του προσπαθούν όλοι μαζί να είναι κοντά στη Λήδα και της προτείνουν να καλέ­σει τον Δημήτρη στο σπίτι για φαγητό. Λίγο μετά η Λήδα συναντάει τον Φίλιππο και του ανακοινώνει πως δεν θέλει να είναι ξανά μαζί.

Στο άκουσμα της είδησης, εκείνος καταρρα­κώνεται, καθώς για χάρη της ήταν αποφασισμένος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Έπειτα από αυτή την απόφαση της κοπέλας, ο Φίλιπ­πος επιστρέφει ξανά στην οικογένεια του. Ο άντρας, μάλιστα, αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή με την Αλίκη.

ΠΗΓΗ:MYtv, gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *