ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η Αγγελική χωρίζει τον Μιχάλη για τον Στέφανο

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η Αγγελική χωρίζει τον Μιχάλη για τον ΣτέφανοΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η Αγγελική χωρίζει τον Μιχάλη για τον Στέφανο

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ καθώς η Αγγελική παρατάει τον Μιχάλη λόγω του Στέφανου.

Την πρώτη κίνηση είχε κάνει πρώτος ο Στέφανος, πριν λίγο καιρό, όταν φίλησε την Αγγελική έπειτα από μια στιχομυθία που είχαν οι δυο τους.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η Αγγελική χωρίζει τον Μιχάλη για τον ΣτέφανοΜιχάλης και Αγγελική σε αδιέξοδο

Και οι δύο είχαν ντραπεί πολύ και είχαν αποφασίσει να θεωρήσουν την κίνησή του λανθασμένη καθώς είχαν παρασυρθεί από τη στιγμή. Η Τζένη το είχε μάθει, είχε ζητήσει την απόλυση της Αγγελικής αλλά ο Στέφανος παραδέχτηκε πως το λάθος έγινε από τη δική του πλευρά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η νοσοκόμα της μητέρας του να χάσει τη δουλειά της.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αγγελική με αφορμή την υγεία τής Αθηνάς, θα συνεχίσει να έρχεται σε επαφή με τον Στέφανο γοητεύοντάς τον, ενώ θα προσπαθήσει να τον προστατεύσει και από τα σατανικά σχέδια του Παύλου εναντίον του.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η οικογένεια Αργυρού αποκληρώνει τον Παύλο!

 

Μέρα με τη μέρα και παρόλο που ο δεσμός της με τον Μιχάλη έχει γίνει γνωστός, οι δυο τους θα δένονται όλο και περισσότερο, θα υπάρξει μάλιστα ακόμα ένα φιλί μεταξύ τους που θα ταράξει την Αγγελική. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος θα της πει πως αισθάνεται ερωτευμένος μαζί της, ενώ θα παραδεχτεί πως αν την είχε γνωρίσει νωρίτερα, δεν θα επέλεγε την Τζένη.

Η Αγγελική αποφασίσει να χωρίσει τον Μιχάλη γιατί θέλει να είναι συνεπής στα συναισθήματά της προς τον Στέφανο. Μπορεί εκείνος να είναι ακόμα παντρεμένος με την Τζένη και μάλιστα οι τρεις τους -μαζί με τη Δανάη- να επιστρέφουν στο σπίτι των Αργυρών, ωστόσο νιώθει πως δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον Μιχάλη. Εκείνος όταν μάθει την απόφασή της θα στραφεί στον Στέφανο και θα του ζητήσει τον λόγο. Ο Στέφανος όμως θα τονίσει πως δεν γνωρίζει τον λόγο που τον απέρριψε η Αγγελική.

 

Το θέμα θα φτάσει φυσικά μέχρι και τα αυτιά της Αθηνάς. Οταν η Λένα και ο θωμάς την επισκεφτούν για τσάι, θα της πουν πως ο λόγος που π νοσοκόμα της άφησε τον Μιχάλη είναι ο μεγάλος της γιος, ο Στέφανος. Εκείνη δεν θα χάσει καιρό, θα τη ρωτήσει αμέσως αν «τρέχει» κάτι με τον γιο της και φυσικά η Αγγελική θα το αρνηθεί. Το μόνο που θα σκεφτεί π Αθηνά είναι πως η επιστροφή σύσσωμης της οικογένειας στο σπίτι της θα αποθαρρύνει τη νοσοκόμα της να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20-21

Ο Μιχάλης δεν θα αργήσει να σκεφτεί ξανά την απόφασή του να χωρίσει την Κατερίνα όταν δει πως με την Αγγελική όλοι οι δίοδοι επικοινωνίας έχουν χαθεί και δεν θα μπορέσουν ποτέ στο μέλλον να είναι μαζί. Οταν μάλιστα οι δυο τους θα έρθουν σε επαφή, ο Μιχάλης θα της αποκαλύψει αλήθεια.

Πως πριν λίγα χρόνια, οι αδελφοί Αργυρού είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά την Αγγελική που τότε λεγόταν… Μαργαρίτα!

Πηγή: serfare.com

Αφήστε μια απάντηση