ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Οι Άγριες Μέλισσες εκδικούνται με την Ασημίνα να απατάει τον Νικηφόρο με έναν νεαρό τεντιμπόη.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ιστορία των αδερφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τα επόμενα επεισόδια της σειράς επιφυλάσσουν εκπλήξεις όχι μόνο στη στη ζωή της Ελένης, που βιάζεται άγρια στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης – αλλά και στη ζωή της Ασημίνας.

Την ίδια στιγμή που η Λενιώ ζει μια κόλαση στη φυλακή και η Δρόσω βρίσκεται στην Τρούμπα θα έλεγε κάποιος ότι η Ασημίνα είναι η μόνη από τις αδελφές Σταμίρη που ζει μια πιο φυσιολογική ζωή με τον άντρα της και το παιδί της. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει!

Διαβάστε Επίσης  Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 18 Μαΐου και οι εξελίξεις στο Διαφάνι θα είναι συγκλονιστικές.

Στα επόμενα επεισόδια φτάνει στο Διαφάνι ο Μπάμπης, ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου. Η παρουσία του νεαρού, όμως, φέρνει μεγάλη αναστάτωση τόσο στον πατέρα του όσο και στην Ουρανία, που δεν αργεί να ανακαλύψει τι εστί Μπάμπης.

Ο Μπάμπης είναι ένας τεντιμπόη της εποχής , το εντελώς αντίθετο του Νικηφόρου, ένα κανονικό αλάνι.

Όταν συναντήσει την Ασημίνα θα γοητευτεί και θα αποφασίσει να την πολιορκήσει.

Η Ασημίνα δεν μπορεί να ξεπεράσει την απιστία του Νικηφόρου, που την απάτησε με την μικρότερη αδερφή της τη Δρόσω και απέκτησαν ένα παιδί το οποίο μεγαλώνει η Ασημίνα σαν δικό της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ραγδαίες εξελίξεις – Ανοίγει το κουτί με τα μυστικά

Ο ατίθασος πρωτότοκος γιος του Κυριάκου (τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος) θα ξεμυαλίσει την Ασημίνα και θα ζήσουν μία νύχτα πάθους και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν δεν τις περιμένουμε!

 

Κατά τις λοιπές εξελίξεις η Ελένη στη φυλακή θα δει την Μυρσίνη, και θα ψάξει στο σπίτι του Βόσκαρη προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η σύνδεσή του με το Διαφάνι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση