ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17.fiftififti.eu/ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17

Επεισόδιο 16

Η Αγγελική αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι ο Δημήτρης κι ο Νικόλας ζήτησαν να φύγει από τη φάρμα και εκείνος της προτείνει να φύγουν μαζί. Ταυτόχρονα, η Τζένη με τον Στέφανο δίνουν συνέντευξη στην τηλεόραση, πράγμα το οποίο κάνει έξω φρενών την Αθηνά. Στο πάρτι ο Νικόλας μεθάει και ζητάει την Αγγελική. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17

Όταν εκείνη πηγαίνει εκεί μετά από τηλεφώνημα του Αποστόλη, ο Νικόλας προβαίνει σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη. Ο Στέφανος μετά από έναν έντονο καβγά με τον Παύλο αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει με την Τζένη. Η Αγγελική και ο Μιχάλης έχουν ταραχθεί από τις αποκαλύψεις του Νικόλα σχετικά με το βράδυ του βιασμού και αποφασίζουν να μάθουν αν όντως είναι αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Στη φυλακή ο Μιχάλης για απόπειρα δολοφονίας

Η αναδρομή στο παρελθόν όμως είναι επώδυνη. Ο Μιχάλης πιέζει την Αγγελική να τα παρατήσουν όλα και φύγουν μακριά.

Επεισόδιο 17

Ο Παύλος δίνει μία τηλεοπτική συνέντευξη που κατηγορεί ευθέως την Τζένη για την απάτη του πατέρα της, πράγμα που τρομάζει τη Τζένη πως μπορεί να καταλήξει στη φυλακή. Η Αγγελική ομολογεί στη μητέρα της πως έχει δεύτερες σκέψεις για την εκδίκησή της και η μητέρα της την παρακαλεί να γυρίσει επιτέλους στην Αθήνα.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5

Η Σοφία ενδίδει στο φλερτ του Χάρη και ξεκαθαρίζει στον Παύλο ότι οι δυο τους τελειώσανε. Η Κατερίνα ξεσπάει στην Αγγελική με πολύ άσχημο τρόπο προκαλώντας την οργή της Αθηνάς. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Λένα ότι αυτός και η Αγγελική αποφάσισαν να φύγουν απ’ το κτήμα, χωρίς να ξέρουν όμως ότι η Κατερίνα τους ακούει.

 

Η Αγγελική στέλνει ανώνυμα στην Τζένη το βίντεο της από το ξενοδοχείο με τον Παύλο και την εκβιάζει να πει την αλήθεια στον Στέφανο αλλιώς θα το στείλει και σ’ αυτόν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *