ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Tα 12 νέα πρόσωπα που “εισβάλλουν” στο Διαφάνι

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Tα 12 νέα πρόσωπα που “εισβάλλουν” στο ΔιαφάνιΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Tα 12 νέα πρόσωπα που “εισβάλλουν” στο Διαφάνι

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, καθώς εκτός από εξελίξεις που καθηλώνουν, νέα πρόσωπα “εισβάλλουν” στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Ήδη ανακοινώθηκε ότι η Ναταλία Τσαλίκη θα υποδυθεί τη Μαντάμ Κούλα ενώ έχουμε δει τον Αργύρη Πανταζάρα, ως Τάκη Δοξαρά.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Tα 12 νέα πρόσωπα που “εισβάλλουν” στο Διαφάνι
Η Νεφέλη Κουλούρη μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με πληροφορίες του my tv, τα προσεχή επεισόδια όμως αναμένονται και άλλες προσθήκες στο καστ, συνεπώς μιλάμε για 12 νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα έχουμε πως, η Εύα Σιμάτου, η Αλεξάνδρα Παντελάκη και η Χριστίνα Χριστοδούλου, θα υποδυθούν τις τρεις συγκρατούμενες της Ελένης, τη Μαίρη Χατζίδου, τη Φωτεινή Αβδέλα και τη Χριστίνα Σέκερη, αντίστοιχα.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Δρόσω έγκυος από τον Νικηφόρο

Επίσης, ο Πέρης Μιχαηλίδης θα έχει τον ρόλο του Ανέστη, η Βασιλική Κωστοπούλου της Φανής, η Νεφέλη Κουλούρη της Δόμνας Θεμέλη και ο Χάρης Σώζος του Σωκράτη Θεμέλη.

 

Ακόμη δύο προσθήκες είναι αυτές του Ιωάννη Ασκαρόγλου ως Φίλιππος και της Βίκυς Διαμαντοπούλου ως Σοφούλα Τόλλια. Τέλος, ο Νίκος Λεκάκης πρόκειται να κρατήσει τον ρόλο του Αγγέλου Φαναριώτη, τον οποίο πέρυσι υποδυόταν άλλος ηθοποιός.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση