ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Μελέτης και Κωνσταντής έμποροι ναρκωτικών

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Μελέτης και Κωνσταντής έμποροι ναρκωτικών

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Σοκ πρόκειται να προκαλέσει η αποκάλυψη που θα γίνει σε λίγο καιρό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Κωνσταντής και ο Μελέτης θα γίνουν έμποροι ναρκωτικών, ενώ μία γυναίκα θα μπει στη ζωή του γιου του Δούκα.

Από την αρχή της σειράς, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης είχαν δείξει πως δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά του Διαφανίου, καθώς μπλέκουν συνεχώς σε μπελάδες, ενώ συμπεριφέρονται σαν να τους ανήκουν όλα και όλοι! Και μπορεί σε μερικές περιπτώσεις ο Κωνσταντής στα τελευταία επεισόδια που ήδη βλέπουμε να έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης, ωστόσο η λαχτάρα του για να αποδείξει πως είναι κάποιος θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο «Γιάννος» έρχεται σε περισσότερα επεισόδια

Με αυτόν τον τρόπο γίνονται έμποροι ναρκωτικών ο Μελέτης και ο Κωνσταντής

Όπως λέει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μας ρεπορτάζ, μαζί με τον Μελέτη, εκμεταλλευόμενοι τη φυγή του Δούκα, θα χρησιμοποιήσουν τα χωράφια που τους πούλησε ο Κλεομένης προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους… χασισοφυτεία!

Ναι, καλά διαβάσετε, άλλωστε εκείνη την εποχή η κάνναβη ήταν διαδεδομένη και αρκετά επικερδής! Στην απόφασή τους αυτή συνέβαλε και το γεγονός ότι ο Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των επιχειρήσεων και δεν τους αφήνει να κάνουν βήμα χωρίς να τον ρωτάνε.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Το…άγριο παρελθόν της Ανέτ ζωντανεύει τον εφιάλτη

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση