8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Αποστολία πέφτει στην αγκαλιά του Άκη

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Αποστολία πέφτει στην αγκαλιά του Άκη.fiftififti.eu8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Αποστολία πέφτει στην αγκαλιά του Άκη

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στη σειρά του ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ καθώς ένα νέο ειδύλλιο αναπτύσσεται ανάμεσα στον Άκη Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης) και την Αποστολία (Χριστίνα Χριστόφια), σύμφωνα με όσα αναφέρει το youfly.com και το ρεπορτάζ του Άκη Φωτόπουλου

Ο Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης), ο μεγάλος αυτός φαρμακοβιομήχανος, βλέπει στο πρόσωπο της Αποστολίας (Χριστίνα Χριστόφια) τη μακαρίτισσα τη γυναίκα του.

Γοητεύεται από το ήθος και τη προσωπικότητα της γυναίκας που έχει στη δούλεψη του και δεν την αντιμετωπίζει ως μαγείρισσα του αλλά ως την έμπιστη φίλη του.

Δεν θα διστάσει μάλιστα να έρθει σε ρήξη με το γιό του Δημήτρη που δείχνει την απέχθεια του στο πρόσωπο της γυναίκας αυτής που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Αποστολία πέφτει στην αγκαλιά του Άκη.fiftififti.euΗ Αποστολία αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια του Δημήτρη Αρώνη στις 8 λέξεις

Όσο περνάει ο καιρός ο Άκης Αρώνης εμπιστεύεται όλο και περισσότερο για τα προβλήματα του την Αποστολία θεωρώντας την τον κατάλληλο και πιο κοντινό σε αυτόν άνθρωπο για να λέει τον πόνο του. Η μαγείρισσα ανεβαίνει μέρα με τη μέρα στην εκτίμηση του παντοδύναμου Άκη ο οποίος πέρα από την εμπιστοσύνη που της δείχνει αρχίζει να την ερωτεύεται.

Από τη πλευρά της η Αποστολία γοητεύεται από τη στάση του Άκη Αρώνη και δεν θα αργήσει η μέρα που θα γίνουν ζευγάρι στις 8 λέξεις!

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ: Τα οικονομικά προβλήματα ξεκινούν να φέρνουν εντάσεις ανάμεσα σε Έρση και Οδυσσέα

Εντελώς διαφορετική στάση έχουν απέναντι στην Αποστολία τα παιδιά του Άκη. Η Ηλιάνα τη θεωρεί φίλη της και όποτε βρίσκει ευκαιρία συζητάει μαζί της τα προσωπικά της θέματα. Αντίθετα ο Δημήτρης Αρώνης, ο γιος του Άκη, δεν τη συμπαθεί καθόλου και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Δημήτρης Αρώνης τη θεωρεί ότι είναι μπελάς στα πόδια του, μιας και η Αποστολία έχει αρχίσει εδώ και καιρό να αντιλαμβάνεται τους στόχους του, ότι δηλαδή θέλει να κάνει κακό στην αδερφή του και να πάρει όλη την περιουσία του πατέρα του!

Πηγή: youfly.com

Αφήστε μια απάντηση