8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64.fiftififti.eu8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64

Επεισόδιο 61

Η Έρση αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στον Οδυσσέα, όμως εκείνος διατηρεί σκληρή στάση απέναντί της. Η Αποστολία συγκρούεται ανοιχτά με τον Δημήτρη. Ο Φρίξος αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για λίγες μέρες για να παρακολουθήσει την Ηλιάνα. Αφήνει το μαγαζί στην Ιφιγένεια και τον σκύλο στην Έλλη. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64

Ο Αιμίλιος αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα την Ελισάβετ και δείχνει να του αρέσει πάρα πολύ. Παράλληλα, ο Άκης αρνείται να παραδώσει τα ηνία του πολιτικού ρεπορτάζ και ξεκαθαρίζει στον Αλέκο πως εκείνος θα έχει την τελευταία κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Φρίξος εντοπίζει την Ηλιάνα κι αρχίζει να την παρακολουθεί στενά.

Επεισόδιο 62

Ο Φρίξος παρακολουθεί την Ηλιάνα και συλλέγει πληροφορίες για τη ζωή της. Κάποια στιγμή κρυφακούει μια συζήτηση που έχει με τον Αλέκο και μαθαίνει κάτι που επηρεάζει την έρευνά του. Η Εύα αποφασίζει να μην πάρει τη 48ωρη αναβολή, ρισκάροντας έτσι την προφυλάκιση. Εξουθενωμένη πια, δίνει την κατάθεσή της μπροστά σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ελπίζοντας στην επιείκειά τους.

Ο Άκης μιλάει σκληρά στον Αιμίλιο, ξεκαθαρίζοντας έτσι μια και καλή ποιος κάνει κουμάντο στο κανάλι. Αυτό όμως εξαγριώνει τον διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος δηλώνει παραίτηση στον Αλέκο. Η Ιφιγένεια το παίζει αφεντικό στο μαγαζί του Φρίξου και κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές που έχουν μεγάλο ρίσκο για την επιχείρηση. Η Εύα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο όλα αυτά που του έκρυβε τόσο καιρό και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55-56

Στο μεταξύ, ο Άκης πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας ενώ εκείνη έχει ραντεβού εκεί με τον Σίμο. Η Βικτώρια, κλαίγοντας στην αγκαλιά του Μιχαήλ, του υπόσχεται ότι θα χωρίσει επιτέλους τον Δημήτρη. Η Έρση χτυπάει την πόρτα του Οδυσσέα μετανιωμένη και του ζητάει συγνώμη…

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64.fiftififti.eu

Επεισόδιο 63

Με έκπληξη και απογοήτευση, η Έρση καταλαβαίνει ότι ο Οδυσσέας έχει αλλάξει στάση και πλέον είναι αυτός που θέλει να χωρίσουν, απογοητευμένος από την έλλειψη εμπιστοσύνης της Έρσης προς το πρόσωπό του. Στο μεταξύ, η Βικτώρια πάει στο γραφείο του Δημήτρη, αποφασισμένη να του ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να γίνει ο γάμος.

Ο Αιμίλιος, αποφασισμένος να μην αφήσει τον Άκη να περάσει το δικό του, παραιτείται από τη θέση του στο κανάλι, παρά τις εκκλήσεις του Αλέκου να το σκεφτεί λίγο καλύτερα. Ο Νικηφόρος, που πλέον υποψιάζεται τον Μάρκο για τα αναβολικά, ξεκινάει έρευνα για το παρελθόν του Στηβ και βρίσκει κάποια πολύ ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά στοιχεία.

Παράλληλα, κι ενώ ο Μπρούνο τον πιέζει αφόρητα, ο Μάρκος καταλαβαίνει ότι έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να λύσει. Κι ενώ ο Φρίξος εξακολουθεί να παρακολουθεί την Ηλιάνα, την οποία θεωρεί ύποπτη, οι άνθρωποι του Άκη τον παίρνουν είδηση ότι την έχει στήσει έξω από το σπίτι του Αρώνη! 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74-75-76

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64.fiftififti.eu

Επεισόδιο 64

Ο Αλέκος ανακαλύπτει πως το αυτοκίνητο που ήταν στημένο έξω από το σπίτι τους ανήκει στον Φρίξο Σπινέλη κι ενημερώνει τον Άκη. Ο Οδυσσέας επιμένει στην άκαμπτη στάση του και κρατάει την Έρση σε απόσταση. Η Ελισάβετ αναλαμβάνει να πείσει τον Αιμίλιο να μείνει στο κανάλι και τελικά καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

 

Όταν όμως εκείνη μαθαίνει ότι είναι παντρεμένος, αντιδρά περίεργα. Η Ολυμπία παριστάνει τη χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο της Εύας και του Νικηφόρου, αλλά στην πραγματικότητα είναι έξαλλη με αυτή την εξέλιξη. Ο Άκης ξεμπροστιάζει τον Δημήτρη σε σχέση με την Αποστολία, αλλά ο Δημήτρης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Παράλληλα, η Βικτώρια προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να του πει να χωρίσουν, αλλά εκείνος φεύγει επαγγελματικό ταξίδι.

Ο Φρίξος επιστρέφει στην Κέρκυρα και είναι δυσαρεστημένος με τον τζίρο του μαγαζιού, αναγκάζοντας την Ιφιγένεια να του πει την αλήθεια. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει ότι το dna του γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε και συνειδητοποιεί πως ο δράστης που διαφεύγει είναι ο γιος του, ο Φοίβος!..

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *